-
ile bym zarobił?
Chłopaki, mam pytanko o obecne zarabianie gp w tibii, bo dość sporo się pozmieniało od momentu, kiedy ostatni raz grałem :)
Gdybym miał 80lvl knighta ze skillami około 75/75-80/80, ile mógłbym obecnie zarobić w ciągu godziny i gdzie? Podajcie proszę po kilka przykładów, najlepiej z facc area, jak i pacc.
A może lepszy zarobek miałbym inną profą?
Dość często przesiaduję nocami przy kompie (tak wychodzi, że jestem raczej zmuszony) i raczej mi się nudzi, więc pomyślałem, że mógłbym kupić jakiegoś chara i po prostu chodzić nim zarabiać kasę. Później wystawiłbym to na allegro, przynajmniej coś by wpadło :)
-
10-15/h farmine stone golemy ; >
-
Teraz to malo sie oplacaja take akcje, jak juz tak bardzo chcesz to minimum trzy mcki, jakis neobot i jedziesz.
-
Ja obecnie takiego knighta bym stawial na magiciany ; )
-
Na Muteted Humanach w Alchemicznej dzielnicy Yalahar
-
O ile mi sie dobrze wydaje to chcesz zarobic kase w tibi i wystawiac ja na allegro tak ? tak jak ktos up napisal teraz jest to juz nie oplacalne bo kasa jest naprawde tania na moim swiecie pvp 5/6zl=100k o_O a zarobienie takiego 100k to nie jest takie hop siup mi sie wydaje ; > . Lepiej juz boc jakies chary bez r-keya i je wystawiaj na allegro albo baw sie jak makmej w uslugi xD