Owocowy napisał
No wlasnie ja mialem przyjemnosc gry juz bobek takimi jak 60+ ed , 60+ rp , 130+ rp ...all na paccu itd.. a teraz mam grac od nowa i napierdalam na tych amazonkach xD 20 lvl-em ; > jakos idzie ale taka lipa wiecie bo tak sobie latalem dragi / dl / hydry juz i jestem przyzwyczajony do czegos lepszego a nie napierdalac pol roku znow cyce ; < no ale sam nie wiem tez bym wolal szczerze wyexpic sam chara niz kupic i isc na latwizne.. chyba xD puszek 20k/h wyciaglem teraz z rana na amazon xD
A z tymi charami to jes tak z 1 strony cie oplaca itd a z 2 sami popatrzcie koles mi proponowal 57 palka tam gdzie ja gram skile 75/56 , 13 mlvl + z 50k w kasie za 30zl niby tanio ale ja sobie mysle tak za chara dam 30 zl , za zmiane r-keya dam 30 zl... Zalozmy ze bd chcial pacca tez kupic to znow kolejne 30 zl o_O i z niewinych 30 zl <bo jak za sama postac to tanio mi sie wydaje > robi sie glupie 90zl o_O czy tam olac tego pacca to niech bd 60.. to w sumie mysle ze za 60 zl lepiej by bylo kupic pacca na 60 dni i grac samemu :> mysle ze jak bym tak kupil pacca na 30/40 lvl to spokojnie bym wbil ten lvl co ma ten gosciu .