-
19 palek
Elo gdzie bym mogl poexpic swoim 19 palkiem facc skile 50/33 ; > nie mowcie ze mam isc poskilac a potem sie gdzies wybrac na expa bo narazie nie mam zamiaru skilowac nie chce mi sie ; P Jak narazie od 10 lvl expilem na amazon ale tu juz sie nudzi pomalu : >
-
mount sternum ghoule, crypty
-
amazonki koło venore... jak grasz na pvp to masz tam super exp na tym lvl jak all ogarniasz to chyba z 15k/h jest xD...
pożniej możesz iśc na FACC tomba / cyklopy pod THAISEM
możesz nawet teraz ale... z tym skilem to będzie męczarnia :) (znaczy się tak średnio będzie)
-
Ta to jest pvp srv :> nie mowie ze amazonki wlasnie kolo venore nie daja dobrego expa ale nudza juz po prostu nie umie na nie patrzec ;D
22:32 Loot of a witch: 5 cookies, 7 gold coins, a necrotic rod :D
a i jeszcze jedno do ktorego lvl by tak mozna bylo fajnie poexpic na amazon kolo venore?
-
ojoj przesadzasz bo masz zjebanego skila to ci się zjebanie expi ;x proste...
ja mam skila 69/53 i amazonki rozpierdalam jak maszyna ^^ i tzn... exp jest przyjemniejszy
bynajmniej wbił byś 60 :) 60 skill to jest kwestia 400-500 small stones = 10k+
a własnie ja na amazon od 8 do 26 expiłem
i na 26 przerwa bo narazie mi sie nie chce xd (tez gram na pvp jaki serwer jeśli można wiedzieć?)
-
nebula ;D puszek teraz sobie expie na amazon zlukalem z ciekawosci exp i 16,5 wyciaglem na amazonkach xD ja kase na kamienie mam i to sporo :) na 80 dist lajtowo styknie tylko nie mam ochoty skilac i czasu.
puszek tu mi sie podoba to na tych amazonkach ze zaznaczam by char podbiegal do nich zaznaczam monstra robie cos na necie wbijam do tibi znow zaznaczam i tak sobie wbijam lvl :D i nie martwie sie ze mnie zabija
-
no ale 60 to jak ja swoim skilowałem to była przyjemnośc od 60+ szło wolniej xd a do 65+ ohh....
ile ja tam ze 3h dziennie skilowalem
a nawet nie do samego expa ten skil a i do pvp :)
przy 50 w typa nawet dobrze za 40 nie walniesz ;p