25 elder druid, aktualnie siedzę na cyclopolis, jest nieźle ale chce trochę urozmaicić sobie expienie .. więc co mi polecicie ? na 26 bd miał nowego roda.
Wersja do druku
25 elder druid, aktualnie siedzę na cyclopolis, jest nieźle ale chce trochę urozmaicić sobie expienie .. więc co mi polecicie ? na 26 bd miał nowego roda.
26 terra rod + exori tera na mistrock, na duzych spawnach drone + smith, zalozony all time dwarven ring, jak hard to zmieniasz na stealth i czyscic mozesz 1 resp na stealth ringu. Lepszej miejscowki chyba teraz nei znajdziesz, lajtowo sie expi, nie ma ryzyka deada, super exp i profit.
coś oprócz cyklopów ? ;)
Dwarfy na tiquandzie
MISTROCK czy coś takiego...
w dziale EXPowiska podajże czytałem poradnik co do tego expa jest tam duzo cyklopów zawsze jakiś exp będzie...
a i jeszcze TOMBYYY!!! ale o tym to poradniki poczytaj :D
Mówil zeby nie podowac mu miejscówek z cyklopami.
Ale szczerze Ci powiem, ze do 33 oplaca sie jeszcze pobic te cyklopy, ze wzgledu na szybki exp, od 33 stone tomb/tarantule task/dragi w yalahar/mutatedy.
Ze swojej strony polecę tak:
- dobij 26lvl i idź na tarantulki, exp dość dobry a z Hide duża szansa na profit;
- piraty na Yalahar, ale luruj sobie je ostrożnie, żeby nie zlurować sobie większego respu;
- możesz pobiegać na mutated humanach w Yalahar;
- pojedyńcze dragi (Ank).
Pozdrawiam ~Neuro~