-
Problem z gra ; >
Witam mam taki dziwny problem badz smieszny bardziej sam nie wiem jak to nazwac a wiec tak :
Gram w tibie juz troche czasu z 4 lata ? ale to wiecie taka gra pierw jakies noobowanie ogarniecie co to wgl jest padanie od troli bo nie wiedzialo sie co to poty itd , pozniej coraz bardziej ogarnialem to wszystko ale wiecie tu sie zrobilo chara ktos mi ja zhuncil , tutaj jakis hack , tutaj kumpel z rl tez jednak gral co sie dowiedzialem to zmienilem srv itd itd... Takie glupie lvl typu 40-45 wiekszosc. , jakis tam 60 ed , a 1.5roku 130+ rp ktorym mialem hacka < z wlasnej winy w sumie> ..I mam cos takiego ze chetnie bym sobie pogral w tibie wakacje sa itd teraz , wieczorem wracam do domu ok 23 i tez nudy sa jak nie wiem co... z rana to samo.. moj problem polega na tym ze ja wlasnie chetnie bym pogral ale nie chce mi sie grac od new za bardzo.. wkurwia mnie znow chodzenie na amazon , bicie cyclopow itd o_O bo przerabiam juz to od bardzo dlugiego czasu.. i zbytnio nie chce mi sie grac takim low lvl bo poznalem juz gre i jak to jest na wiekszym lvl 100+ .... lecz kupic chara hum to tez taka lipa w sumie szkoda kasy , taka lipa troche ze jednak ten char nie byl wyexpiony przez ciebie itd... i w dodatku teraz mnie koles i tak ojebal na konto jak chcialem kupic wiec dopiero mam jakis niesmak do kupna... I nie wiem co zrobic wlasnie teraz xD wiem ze ten moj temat jest troche dziwny.smieszny badz nie wiem jak to nazwac ale nie wiem moze mi cos polecicie ; >? Ale powiem jedno gdybym tak gral od kad zaczalem grac w ta tibie jedna postacia to mysle ze bym juz mial z jakies 200+ lajtowo a tu dupa .
-
ja też lubię tak gdybać, gdyby grał przez ostatnie 5 lat jednym charem to wbiłbym xxx LvL
mnie interesuje jedna sprawa
w jaki sposób schakowano ci tego 130rp?
-
Nie za bardzo łapie o co chodzi. Grałem 300 EK, i ci powiem że nie jest to tak ciekawe jak 100~lv. 300 EK nie mój, osobiście wbiłem jakiś żałosny level bo ciągle sie koledzy przenosili, teraz nie gra już nikt a ja mam cholerną ochote po roku przerwy zagrać sobie RP na jakimś serwerze pvp. A gdybym ja grał swoim palkiem od tamtego czasu, kiedy paladyn był totalnym zerem, podnosił speary które wygladały jak zapałki a skillowanie było tak cholernie męczące i czasochłonne, to teraz miałbym pewnie top100.
-
idiotyczny temat rzeczywiście
moja rada : kup postać
-
Mecenas kumpel moj zaufany na srv 180+ ms sprzedawal postac o czym sie dowiedzialem dopiero po fakcie ... typek kiedys mi kazal sciagnac tam ventrilo itd sciaglem zainstalowalem wyskoczyl blad . z tibi mnie wyjebalo , pasy zmienilo i po koncie ;) a emaila i r-keya nie mialem i po koncie.. Chodzi mi o to co byscie mi radzili po prostu spiac dupe grac tam od 0 swoja postacia itd. Nie wiem poczekac zarobic cos uszporowac i kupic jakiegos chara 100+ ? by sie nie meczyc czy jak.
-
To co mowicie lepiej nie grac noob charem poczekac az sie zmota jakas kasa i kupic chara?
-
No skoro tak powiedziałeś, że Ci się nie chce zaczynać to innego wyjścia chyba nie masz co?
Zrób to w jeden post, bo warn.
-
kup chara. tylko jaką też profą chciałbyś grać musisz sobie zdać sprawę.
mam na arcani 81 sorka, softy, set na dragi i normalny, 500k+ w banku, jak co to możesz się odezwać xD
-
lol r keya i maila nie miec to co kupiles chara czy byles idiota i zgubiles go?
-
Tak na dobrą sprawę to nie do końca wiem o co Ci chodzi, szukasz porady czy przyszedłeś się wyżalić? No cóż, z pewnością jeżeli chodzi o postać to polecam zrobić od nowa, skoro wiele razy to przerabiałeś to jesteś już doświadczony w temacie i szybko przebrniesz, a mówię tak z trzech powodów: nie jestem zwolennikiem wydawania złotówek na gry, w które można grać za darmo, kupowanie według mnie jest dla tych co sami nic nie osiągną, za jakiś czas mielibyśmy okazję zobaczyć jeden z dwóch tematów "oszukali mnie na allegro" albo "Kupiłem postać, eq jakieś jest, ale dawno nie grałem i nie wiem gdzie expić" :)
-
nakurwiaj od nowa nie bądż ciotą i nie wydawaj kasy na hary :O
-
lepiej zrób maga, wbij 20 level i z 30 mlevel, kup pacca i kase na waste. w takim wypadku będziesz miał lepszy fun + pewnośc, że char jest 100% twój
-
Szkoda mi jakos tez nagle mega kase wascic na gp itd . Zrobilem sobie palka ;>