jesli napisalem odwolanie to ile bede musial na odpowiedz czekac?
Wersja do druku
jesli napisalem odwolanie to ile bede musial na odpowiedz czekac?
To zależy... W moim przypadku było to ok 24h>
Różnie bywa, nie jesteśmy w stanie Ci tego powiedzieć. Niektórym odpowiedź przychodzi tego samego dnia, niektórym nawet po czterech.
dostalem bana kurwa za nie dopisanie cudzyslowa czyjes wypowiedzi o bocie
niewierze dopiero pacc zakupiony +1kk
Nie martw się, prawdopodobnie oddadzą ci te dni pacca które przez to stracisz + 1-2 dodatkowe :D
Też tak miałem... Ale się odwoływałem i prosiłem żeby przejrzeli LOCAL CHAT. Też napisałem tak że zostałem zraportowany i moje słowa zostały wyrwane z kontekstu. Po 3 e-mailach jakie powysyłałem do nich, odbanowali mnie. Jednak to nie jest regułą i różnie może bywać.
nasral na pacca ale 1 miech to troszke duzo.
+ za jakis dziwny shit na charze na ktorym nie gram od 3 tygodni dostac bana to tez ownage wchuj
brawo cipy zamiast banowac selllerow golda na world trade to za glupoty sie biora i dnt understant
dokladnie up dobrze mowisz .
teraz nie da sie wgl normalnie poexpic niech sie w koncu wezna za tych jebanych boterow...a nie niby 3K+ kont usunietych za boty itd a u mnie na srv jak sa tak byly nic sie nie zmienilo. placisz cipsoftowi kase za pacca po czym dostajesz miejscowki pelne boterow.
Dear Cipsoft.
I sended other mail yesterday but it was very chaotic as I was very hmm maybe not angry but really screwed up .
The reason why I have reacted to this was because I have typed very stupid thing which wasted my 30day pacc .
I wrote "+ i got neobot" but only because i was trying to be ironic.
You see with Lyanz i was leveling pretty fast at low level and few people blamed me for a bot .
I was trying to tell them im not but it never make sense to anyone in today's tibia world .
So I have tried to use irony by saying that .
I have no idea if u have some program checking people's stamina like two weeks ago or three but thats the only
way I can probably prove this .
Im really good Tibia player which finds botters annoying and trust me I have never used a bot even once in my entire life
or modify the tibia client.
Also I have just bought pacc for my own earned money and I wouldnt like to lose that money in such a
stupid way .
Hopefully I have explained myself quiet clearly and u will read this massage as quick as you can.
By J.....
Zostalo wyslane .
I jak oceniacie moja szanse?
Mogłeś dopisać, ze nie umiesz po angielsku pisać ;D
No ja tam wszystko zrozumiałem co napisałeś, tak troche zagmatwałeś to ale może Cie tam odbanują hmm..
nie umiem po angielski pisac ? hmm co zle napisalem? moze ostatnie zdanie :D
No jest zrozumiale to napisane tylko mi tu brakuje estetyki, ale olać to. Trzeba czekać na unbana! :D