XML, czyli rozszerzenie skryptów do neobota. Mozna tam wrzucic keylogera czy jest to plik nie wykonalny czy jakos tak jak np exe, bat, rar itp?
Wersja do druku
XML, czyli rozszerzenie skryptów do neobota. Mozna tam wrzucic keylogera czy jest to plik nie wykonalny czy jakos tak jak np exe, bat, rar itp?
w exe. możesz mieć keyloggera, ale w XML nie
Nie da rady. Możesz wrzucić Trojana do np. zdjęcia, pliku tekstowego, ale do XML nie wrzucisz :P
Jedyne, czego możesz się obawiać w takich skryptach (nie jest to co prawda keylogger, ale wciąż możesz zostać okradziony), to skrypt na depositer - który zamiast zdeponować przykładowo loot, wyśle twój ekwipunek i przetransferuje cały twój stan konta bankowego do obcej postaci. Raz czy dwa, spotkałem takie skrypty, i radzę każdy darmowy skrypt pod tym kątem sprawdzić.
Nie wrzucisz trojana ani do zdjęcia, ani do pliku tekstowego, możesz go jedynie zbindować z tymi plikami, ale i tak będzie nie będzie miał ani rozszerzenia .txt, ani .jpg, .bmp, .jpeg, .gif.
To co wyżej, skrypt może przesłać Twoje EQ i kase z banku na nick twórcy skryptu, więc darmowe skrypty na początku dobrze pilnuj.
Keylogger może znajdować się w pliku z rozszerzeniem: .exe, .pif, .bat, .com, .scr.
aha dzieki wielkie :P no wiem wlansie, zeby dobrze WSZYSTKIE actiony sprawdzic ale chodzilo mi o to czy tam mozna keylogera wczepić :D ale jak nie to spoko, dzieki wielkie za pomoc :P