32 Pall, Facc, 75/64 crus helm, b robe, b legi, vampire shield, boh, platinum amulet, RSy. Potrzebuje szybko zarobic 20k
pozdrawiam
Wersja do druku
32 Pall, Facc, 75/64 crus helm, b robe, b legi, vampire shield, boh, platinum amulet, RSy. Potrzebuje szybko zarobic 20k
pozdrawiam
obrzeża OF, dobra kasa i exp , rób lootbagi.
o_O Kolejny co ma dziwne problemy. Po co ci takie eq ? jesli szybko potrzebujesz 20k . Sprzedaj glupie b.legi i wymien je na plate legi. to samo z vampire shiled i wymien ja na dragonke :) naprawde ci to wystarczy. Aaa gdzie szybko hum orc forest? , glupi poh , dc itd. wszedzie zarobisz.
/Owocowy
Ale głupoty, blue legi = więcej cap, a dragonka i wampirka to na prawdę spora różnica w defie... Potem będzie musiał spowrotem zbierać na lepsze eq.
Orc Forest? Lol. Chyba Orc Fortress :D No i oczywiście że wszędzie zarobi, przecież na trollach koło Thais też będzie profit to po co pyta nie? :/
/t
Idź bić Minotaury koło Kazz, porządny lootbag i masz w 2 dni spokojnie 20k. Jak nie to FACC Tomb, obrzeża OF. Tam chyba najlepiej kasa leci. //edit// tzn. na OFie nie tyle kasa co pełno halberdów, zęby orków, wand of decay trochę, no i z fartem crus/warrior helmet :d
Z własnego doświadczenia Ci powiem orc land. Bijąc elf fortrest tez troche kasy lecialo:)
Takim lvlem cały czas jedź okolice orc fortress ; )
Z takimi skilami ładnie będziesz mucił , pozdrawiam !
obrzeża of z bohami spokojnie ogarniesz z profitem, oczywiście zbierając halberdy, jeżeli nie mieszkasz w venore to się na jakiś czas przenieś ;p tam w 1 dzień możesz te 20k nawet wyciągnąć ;D
Jeżeli chcesz przy okazji troche expa podciągnąć to schodź na -1 orc fortress i bij warlordy pojedynczo, leci z nich często też sporo staffu do shopa, więc potki z nich powinny się zwracać (na odległość biją do 80hp, średnio na 1 warlordzie możesz tracić 1-2 potki ;p, nie uciekaj z nimi zbyt daleko, gdyż jak pogonisz z nim do samego wejscia (tego zachodniego) to zniknie ;p)
MS, facc tomb, minosy (lootbagi), guardy, obrzeża OF. To chyba wszystko, ale i tak najlepszym rozwiązaniem jest OF ja tam siedziałem na FACCU od 30 do 50 i bardzo dobrze się expiło, jak jeszcze hełm spadnie to już miodzio!
jebnij bota na fibuli ja (jak to serwer no-pvp, na pvp ded xd)
i wal typ palkiem z axe... ja tak bilem :)
eq. jakiegoś kine puść