Tak jak w temacie. Wiadomo waste bedzie duzy, ale zeby to sie oplacalo w sensie expa juz. I jaki mlvl.
I wczesniej co, ancienty?
Wersja do druku
Tak jak w temacie. Wiadomo waste bedzie duzy, ale zeby to sie oplacalo w sensie expa juz. I jaki mlvl.
I wczesniej co, ancienty?
ja bym szedł od 29 lvl (gdy masz juz exevo gran vis luxa) - mlvl bez znaczenia - wbije się podczas wastowania
wczesniej, jak mowiles ancient scaraby / mocno zasyfione tomby z exevo flam hura
ja na workerach pgowalem swojego msa zaczynalem od 29 lvlu z gran vis luxem blokowal mi 230 ed bral po 3 rzucal fire fieldy i bilem gran vis luxy, jak wbijesz lvl na vis hury bierzesz najta + ed i bijesz po 5-6 z vis hurow ewentualnie thunderstormy + ek pgowalem tak druida na 50 lvlu mialem 600k/h na staminie ;) (50 druid + 215 ek) [wyrabialem z leczeniem go na 8 workerach ;)]
@2up
W zasadzie można się zgodzić, ale całkiem najwcześniej zaczyna opłacać się iść od 28 poziomu - wtedy masz możliwość używania thunderstormów. I moim zdaniem mlvl ma DUŻE znaczenie, bo szybkiego PG na workerach nie da się już zrobić bez używania żadnych runek... poza tym na samych gran vis luxach się też szybkiego PG nie zrobi, bo co 6 sekund hit za ok. 200-300 w 3 potworki chowa się przed hitami po 100 co turę w 8 golemów z thunderstorma.
Wcześniej albo bijesz rotwormy i tomby, albo tak jak mówisz - ancient scaraby.
@up
Sekundy
Ok, wiec mlvl bede musial dobic ale tak radzicie ktory miec bezpiecznie zeby te workery jakos szly?
Na 30 magicznym w worker golema z thunderstorma uderzysz średnio 75, na 40 średnio 90~95. Myślę, że wbicie 40+ magicznego byłoby bardzo dobrą opcją, pamiętaj że możesz też nosić ekwipunek dodający mlvl, więc będziesz walił (licząc 40 +3 z setem) około 100 na turę... zawsze mniejsze zużycie run, poza tym szybsze zabijanie = większy exp/h.