Witam można kupić pacca przez przelew bankowy zaznaczając "National Bank Transfer"? Jeśli tak to ile trzeba czekać na pacc? i co jeśli wyśle mniej pieniędzy (wyliczając np na 30dni a na tibia.com zaznaczając że na 90dni)?
Wersja do druku
Witam można kupić pacca przez przelew bankowy zaznaczając "National Bank Transfer"? Jeśli tak to ile trzeba czekać na pacc? i co jeśli wyśle mniej pieniędzy (wyliczając np na 30dni a na tibia.com zaznaczając że na 90dni)?
Kiedyś musiałem kupić tym sposobem i zapłacić na poczcie, czekałem około tygodnia ale to było 2 lata temu :P A jak wyślesz mniej pieniędzy to nie mam pojęcia co się stanie, może ci pieniądze wrócą ;d
Jezeli wyslesz wiecej pieniedzy za pacca to da ci kilka dni wiecej, moze tak samo bedzie w tym przypadku i da ci troche mniej dni pacca czy cos
Jeżeli wyślesz za mało, to nie dostaniesz w ogóle. Nie kombinuj - po co ci to?
Gdy kupisz premium na stronie oni już mają w systemie, że wybrałeś takie, a nie inne opcje... I czekają aż realizujesz wpłatę (zauważ, że musisz podać tytuł taki jaki oni chcą) jak wpłacisz za mało - premium nie masz.