Witam,
chciałbym napomknąć na temat tego, jak teraz wygląda sprawa z ilością serwerów RL i ich sensem powstawania. Przechodząc do setna, co według was rzuciłoby nowe światło na serwer z oryginalną mapą?
Pozdrawiam,
Nastyy
Wersja do druku
Witam,
chciałbym napomknąć na temat tego, jak teraz wygląda sprawa z ilością serwerów RL i ich sensem powstawania. Przechodząc do setna, co według was rzuciłoby nowe światło na serwer z oryginalną mapą?
Pozdrawiam,
Nastyy
mi by sie strasznie podobal jakis nowy system skillowania i wbijania mlevela
Dobrze, że powstają nowe serwery z rl mapą, ale jest ich zdecydowanie za dużo ( za dużo powstaje takich na których nigdy nie będzie 200 osób )
Mapa yourots dawno wymarła to samo Devland.
Czemu nie ma ots z karmią itp? Przecież ta mapa jest świetna. Postawić taki RPG dobra reklama - dobry dedyk - zero pingów = 100 % sukcesu.
hmm może jakby train nie było na rl mapce tylko np. samemu, ale pewnie by mało osób grało...
ps. nie wiem czy dobrze temat zrozumiałem ;|
Pozdrawiam
No właśnie, rozmyślam nad tym czy otworzyć coś z rl mapą czy coś natywnego. Mam potężny serwer dedykowany, dobrze zabezpieczony.
Rl mape każdy zna, jak ktoś gra na rl nigdy nie miał pacca a zamierza go kupić to też jest dobry sposób na poznanie czarów, mapy. Po za tym otsy z rl mapą przyciągaja więcej ludzi i jest na nich największy zysk. Najlepsze pk teamy nie chcą nawet słyszeć nawet o otsach bez rl mapy.