Mam 50RP 83/70/14 mlvl z eq DH Pal Arm P ammy B legi MMS Bohy i pytanie czy ogarnę wyrmy na LB z profitem ? i ogólnie pytanie gdzie expic dla lvl i dla profitu i z czym RSki, Composite +Onyxy czy enchented spear
Wersja do druku
Mam 50RP 83/70/14 mlvl z eq DH Pal Arm P ammy B legi MMS Bohy i pytanie czy ogarnę wyrmy na LB z profitem ? i ogólnie pytanie gdzie expic dla lvl i dla profitu i z czym RSki, Composite +Onyxy czy enchented spear
Z profitem będzie ciężko, jak nic nie spadnie to będzie waste. Myślę, że ogarniesz, ale exp nie będzie jakiś powalający.
A jak z ekspem na cemetery -1?
Będzie dość trudno, szczególnie z braindeathami. Na pewno nie możesz tam iść z royal spearami, gdyż będziesz je ganiał, robiąc sobie lura. Nie wiem jak z exp/h, ale na pewno lepiej będzie ci iść z onyx arrowami, gdyż enchanty są mało celne (chociaż możesz sam porównać, czym będzie lepiej się biło).
Osobiście polecam ci bić dla expa (i średniego profitu, w zależności od ceny hardened bones) bić bonebeasty na wyspie Ramoa - za pomocą royal spearów. Możesz zaopatrzyć się w pojedyncze fire walle, jeżeli będzie ich dużo naraz. Zarabiasz tam na zbieraniu kasy, plate armorów, bony tailów i oczywiście, hardened bonach.
jak masz trochę kasy na rozruch to możesz próbować te wyrmy, raz ci się zwróci, raz nie, oczywiście biegaj tam z hornbowem. Na tym levelu może być Ci jeszcze ciężko ogarnąć tam, dobij chociaż 55 i gdy goni cię więcej niż 2 stwory to wrzucaj utani hur dla lepszego manewrowania ;)
Przeszedłem się dziś na cemetery niestety padłem xD na full hp paralize od vampa i potem combo do braindetha i 2x vamp no ale bywa :) trzeba będzie poczekać jeszcze pare lvl
I ciąglę potrzebuje miejsca na zarabianie na tym 50 lvl :) bo w banku ~4k
exp w okolicach 100k/h, ale tam nie wyrobisz, proponuje 65 lvl
Jak chcesz zarobić, to idź na dragi darashia z royalkami
jak chcesz zarobić to weź taska na piraty i zabij sobie te 3k, masz item z bossa, ja sprzedałem za 120-150k ;)
+ cały czas profit na piratach, zresztą tam mp w ogóle nie idą
Zarabiania takim rp przy niskim nakładzie gotówki? Jedyne miejsca, które przychodzą mi do głowy do zombie na yalahar, piraty , mutated raty (głównie loot z bossa)
Proste, że mutated raty, ja tam na 50 lvl'u nie miałem problemu, tylko że chodziłem po całym alchemist +1 na humanach to zawsze kasy miałem jak lodu ;p
Jeszcze ten task na piraty jest dobry :) Może jakieś dragony?
Właśnie idz na te mutated humany, raty. itd. tam kase można utrzepać, no albo te piraty. Proponuje mutaty.
proponuje gsy na goromie albo quara scouty pod gsami
exp 80k~/h