Witam serdecznie!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie zarobić taki oto ed nie mam praktycznie eq, moja kasa to 10k, czy ktoś ma pomysły gdzie mógłbym się wzbogacić ?
Wersja do druku
Witam serdecznie!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie zarobić taki oto ed nie mam praktycznie eq, moja kasa to 10k, czy ktoś ma pomysły gdzie mógłbym się wzbogacić ?
200 mp i ancient scaraby <znaczki>
profit murowany
W pozniejszym czasie gdy jako tako eq bedziesz posiadal polecam robic taski na mutated ratach
(osobiscie na 3 taski mialem okolo 70k profitu)
edited by Kuba:
To musiałeś mieć na prawdę ogromnego farta ;d
Porób ice\ave jakieś runki które skupują i sprzedawaj, bo z budżetem 10k nigdzie konkretniej nie zarobisz, bo na potki nie wyrobisz... Możesz też iść na mino na darashi ; ) Jak dorobisz się eq i coś potek śmigaj na watery ; )
Earth elementale- kup pseta spirit cloak i wio -sam strike lub rozga ze smierci + strike,porób runki i tomby
a jak chodzi o tomby to co konkretnie ? i które poziomy ?
Jednak lepszy zarobek będziesz mieć na WE. Na początek kup Spirit Cloak, Plate Legi, jakiś średni shield (Beho, Norseman, Guardian ostatecznie Dwarven), kupujesz potki, bierzesz wędkę i lecisz. Nie dość, że podbijesz lvl, zarobisz ładnie.
Tak, te mino na Dark Pyramid z lootbagami są dobrym rozwiązaniem. Choć na Yalahar jest ich więcej, a wygodniej je bić magicznym. Jesteś bez eq, więc zastanów się, czy nie lepiej najpierw na nie zarobić...
Tombów nie masz na razie po co odwiedzać - tam się siedzi magicznym dla expa IMO, nie dla profitów.
Pzdr
Może tak, może nie
On potrzebuje pewnego zysku
Taki pewny zysk przedstawiłem w swoim poście wyżej
Jeżeli ogarniasz ta postac, to ancienty nie beda stanowic dla Ciebie zadnego problemu
Trzymaj sie od nich z daleka (oczywiscie eq musisz miec chodzby ten p - set, a to sadze, ze nie jest problem), bij wand + exori flam
Tam robilem swoje pierwsze profity na 34 lvlu ;d
@kuba
ja ogolnie farta mam
No to oby tak dalej ;-)
mógłby mi ktoś powiedzieć która tomba będzie najlepsza z ava i bez dużego ryzyka deda i który poziom na niej ? :)
Słuchaj, jak się już odrobisz to zawsze o 7 rano do 9 rano ( zależy czy jesteś porannym ptaszkiem ) to idź na Yalahar Dragony. Masz tam 100k/h. Bijesz Exori Frigo i bierzesz 200 manasów, powinno się zwrócić.
Potem leć na Mutated Raty, tak do 65 levela, w tedy już uzbierasz na lepsze eq i możesz wziąć taska na Giant Spidery.
Teraz możesz się odrabiać na Mutated Humanach, elegancko tam jest. Ew. rób questy których jeszcze nie zrobiłeś :)
ponawiam pytanie i na co iść z 90 ek ? tak żeby był profit albo na zero :)
z 90 ek to możecie spróbować hsp pojedynczo, war golemy, nightmary (tutaj wiele zależy od szczęścia ;d)