Witam mam pytanie gdzie expić 98 RP :>? skile 84/68 :) nie wiem zbytnio nic o RP więc z góry chciałbym też prosić o jakieś techniki walki nim i ogólne tak :)^^
Wersja do druku
Witam mam pytanie gdzie expić 98 RP :>? skile 84/68 :) nie wiem zbytnio nic o RP więc z góry chciałbym też prosić o jakieś techniki walki nim i ogólne tak :)^^
ja bym Ci radził na początek wbić 90 dista :)
ale jeśli nie chcesz skillować to twoja sprawa
co do exp to frosty/parne pola/dle
Wyrmy liberty bay/drefia, miejscówka pod zombie yalahar z pb, parne pola, frosty, dle darashia, hydry
a mógłby ktoś wyjaśnić dokładnie, gdzie i jakie frosty?
Bonebeast island na goromie. musisz mieć quest exp 140k / 1h zbierasz p armory i zbytnio waste nie ma. ; ))
A jakieś techniki walki jak bić ;> ? np nie wiem hydry z pb czy RS czy grimy jakoś bombki itp :) o to też bym prosił :) też chciałbym objaśnienie z czym na co chodzić:)
Elo, #Erdasku, widzę, że się za palka zabierasz ;]
Oczywiście - grimy możesz próbować z Fire Bombami i Wallami; wygodna do tego jest Drefia, chociaż nie wiem, jak z expem, a waste raczej pewne. Hydry z PB, na RSy raczej za mały dist, no i też raczej będzie waste.
98 RP? Masz mnóstwo możliwości:
- wyrmy. Koło Liberty Bay z Power Boltami. Właściwie jest tam super, profity ładne idzie wynosić, ale dość często siedzą tam boty EK 100+, bo to kasowa miejscówka :/ . Dla większego expa polecam te na Drefii. Można właściwie bić te jaszczurki i czyścić Necro Room, a nuż-widelec spadnie coś z necro, nie mówiąc o spotkaniu bossa ;-) W sumie tam wyrmów jest sporo, więc dla ogarnięcia respawnu możesz wziąć trochę Assek, ale myślę, że potem dasz już radę z PB. Tam w zasadzie nawet z gwiazdek można mieć małe profity (można czyścić również "pagórki");
- Bonebeast Isle - jeśli wyrmy zajęte, możesz tam spokojnie siedzieć, jest dobry zarobek z plate armorów, a i z reszty mobów spada ładnie gold i jakieś itemy, no i exp też niczego sobie, RSy ofc.;
- GS Isle - RSy w łapę i ciśniesz. Ew. możesz kilka enchantów wziąć na ogarnięcie, jeśli miejscówek nie znasz. Zbieraj ofc. loota, bo z niego idzie ładną kasę wyciągnąć,
- Dzielnica Cmentarna Yalahar - Banshee, Braindeatchy itp. Praktykuje się bicie z Onyx Arrowów, ale możesz też wziąć PB;
- Frosty - no, tutaj w zasadzie musisz się zdać na ślepy los albo pohuncić naprawdę długo, bo słyszałem, że dopiero jak się dłużej frosty bije, można ciągnąć profity. Asski dla expa, PB, licząc, że się zwróci;
- DLe - tutaj podobnie jak z fro, tylko może waste większe przez chodzenie po ogniu :d . Asski/PB jak wyżej;
- lizardy na Parnych Polach na Zao - PB. Ale musisz zrobić dostęp, co zajmie trochę czasu. Raczej PB;
- hmm, może jeszcze coś wymyślę...
Pzdr
A no tak powolutku mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) wiesz po maturze nie ma co teraz robić["szukam pracy"] hehe no to pogram sobie ;)) ^^ wiesz jak będziesz miał jakieś sugestie jeszcze to dajesz:) ze wszystkiego skorzystam :** ^^
Może raczej tak: jeśli będziesz mieć jakieś pytania, zawsze służę pomocą. Warto też napisać do panów: Serllo, Cro i bobek16, oni sypią konkretami jak z rękawa :P
Pozwolę się zgodzić że waste jest pewne, ale tylko w przypadku bicia ich z assassin starów. Bijąc je z power boltów trzeba mieć szczęście żeby zwastować, nawet na takim levelu.
Przyjąłem, że dla szybszego ubijania grimów używa starsów.
Z PB nie będzie tego długo klepać?
Na 98 poziomie może być troszkę hard - aczkolwiek po ubiciu już pierwszego grima wszystko się stabilizuje. Nie polecam się na nie jednak wybierać bez odpowiednio: Koshei's ancient amulet, yalahari legów (zakładam że posiadasz). Jeszcze lepiej, jak masz divine plate oraz elite draken helmet (od 100 lvl).
Szama, jeśli będziesz potrzebować poradę krok po kroku, jak stawiać walle, aby expić na grimach jak najbezpieczniej, mogę porobić screeny dla Ciebie.
Dzięki wielkie ^^ bardzo mi pomogliście :)
Hejka mam prośbę do wszystkich RP:) napisalibyście tutaj chociaż od F1 do F12 jakie macie hotkeje :) i jakbyście na 98 lvl mieli ustawione :)^^
Kod:F1 Exura
F2 Exura San
F3 Exura Gran San
F4 Exori San
F5 Exevo Mas San
F6 Utura Gran / Ewentualnie Great Spirit Potion jeżeli nosisz
F7 Exori con
F8 Strong Mana Potion
F9 Exori Gran Con
F10 Using one of 3000 gold coins...
F11
F12 Utani Hur