Siema, zastanawiam się gdzie można dobrze przyexpić 32 Elder Druidem, jakieś propozycje? EQ jeżeli istotne: hat of the mad, focus cape, blue legs, boh, crown shield, terra rod, necrotic rod, moonlight rod, mlvl: 32
Wersja do druku
Siema, zastanawiam się gdzie można dobrze przyexpić 32 Elder Druidem, jakieś propozycje? EQ jeżeli istotne: hat of the mad, focus cape, blue legs, boh, crown shield, terra rod, necrotic rod, moonlight rod, mlvl: 32
mistrock, własnie przed chwila moim druidem na 30 lvl wyciągnąłem tam 79k/h na prem staminie :)
terra rod+ terra strike ofc
a jak więcej to z frigo hura
taski: tarantule, krokodyle, minosy, a eq narazie nie zmieniach ;)
expić powiadasz ...
od 33lvla możesz spokojnie lać ancient scaraby po prawej stronie (prawe wyjscie z ankh i dziura na polnoc)
profit murowany ;]
Wraz z lvlem zmieniasz jaskinie na lepsze.
Od 50 lvl'a worker golemy (bierzesz ze soba rust removery) - profit powinien byc
Radze zapomniec o tarantulach i pobawic sie z taskiem od 50-60 lvl'a na WE (rusty removery obowiazkowe) albo tez mutated raty (3 taski i 72 k profitu - przynajmniej u mnie tak to wygladalo czasami)
Podaj ip, druidem od 50lvla na workerach będzie workera bił bez końca bo będzie mu się leczył, tarantule są dobre do profit a na we expiłem co najmniej 10lvli a rust arm/legi mi max raz spadły.Spoko że 72k wyciągasz na 3 taskach co jest niemożliwe praktycznie no ale widocznie jesteś najlepszy.
@topic
Rób icicle i idź na dragi yala.
możesz próbować bić earth elementale z samego exori flam, bić dragi na yalahar/ darashia(często zajęte przez boty), tak jak up tarantule, albo załatwić jakiegoś knighta którego będziesz sio
pozdro
Raz, że workerom to on może possać conajwyżej;
Dwa, że tarantule to cienki exp;
Trzy, po co Ci rust removery na WE?
W Tibie pograj zanim się wypowiesz ;o
/t
Skołuj blokera i lećcie na cyce mistrock, na prawdę fajny exp, ew. hellspawny ale bloker musi mieć spory level.
Solo to też chyba najlepszą opcją będą cyce na mistrock.