Witam. Na ktorym lvlu palkiem mozna expic na obrzezach of (skille 75) . I czy jest waste czy nie jest. Trzba robic loot baga czy nie? Speary targac po ziemi czy wracac caly czas?
Wersja do druku
Witam. Na ktorym lvlu palkiem mozna expic na obrzezach of (skille 75) . I czy jest waste czy nie jest. Trzba robic loot baga czy nie? Speary targac po ziemi czy wracac caly czas?
Można od 30 nawet lub wcześniej. Waste - nigdy. Bierzesz 20 manasów 5 health i profit. Lootbag to tylko dla większego profitu, na bot ek miałem tam do 60k/h na pvp
Ja na 70 ogarniałem bez problemu na 30lvlu. Co prawda miałem bohy, ale to Ci się zaraz zwróci. Waste nie ma. Z samej kasy i creature items wychodzisz na plus. A lootbaga robić nie musisz, ale chyba głupotą by było go nie nie robić... Leci dużo halberdów, raz w godzinę nazbierałem 1,5bp. A co do spearów to opłaca się targać jak zostajesz na dłużej.
tam zaczynałem expić na 25lvlu z mniejszym distem to nawet mi poty nie szły czasem 1 na kilka godzin.
Ja na 30 lvl już warlordy w podziemiach biłem. Jak jesteś ostrożny i ogarnięty to dasz rade. Co prawda liczy sie to z większym wydatkiem mf ale profit również większy. Dla pomocy przy wejściu polecam steath ring ; >
Najlepiej kup sobie stealth ringa, bo jak wchodzisz do fortecy jest tam naprawde czasami dużo orców berserkerów a one nie widzą nie widzialnych ;)
pozdro
Lootbagi opłaca się robić, choćby jakiś mały wynieść, jeśli są jakieś itemy w nadmiarze. W sumie i tak nie weźmiesz ze sobą na tym lvlu zbyt dużo halabard, więc większość będziesz musiał tachać w bagu.
Nie próbowałem OFa ani Orclandu przed 50 lvlem, ale jest możliwe huncenie tam ok. 30 lvla, przy czym - bądźmy realistami - BoHy to praktycznie nieodrodny składnik eq tutaj. Czasem szkoda marnować stealtch ringa, lepiej założyć time i uciec zerkowi.
Dist masz dobry, więc nie widzę większego problemu z bronią; po skończeniu się RSów można wykorzystać zwykłe speary lub huntingi, które czasem lecą z zerków.
Pzdr