Witam, mam 62 MS'a z 53 MLVL i niewiem gdzie mam Expic.
Najlepiej to dobry EXP bez Waste i good Loot:P
Wersja do druku
Witam, mam 62 MS'a z 53 MLVL i niewiem gdzie mam Expic.
Najlepiej to dobry EXP bez Waste i good Loot:P
Hmm, to dziwne, że nie wiesz ;d Gdzie polowałeś przedtem?
Dobry exp bez waste? Water Elementale z taskiem. Jeśli będziesz łowić, lepszy profit, proste.
Możesz też bić Earthy na Edron, ew. schodzić na Bog Raidery, ale wtedy jest trochę waste.
Masz też mutated raty, na których możesz już robić taski, tym bardziej, jeśli nie masz zbyt dużo punktów.
Coś jeszcze? Workery z czarów+Thunderstormy - dobry exp, ale waste. Piraci na Nargor - dobry exp, do tego task, czyli kasa z addon-itema, a kasa nawet dobra.
Może wykombinuj coś z blockerem.
Pzdr
necor yalahar nighstalkery lb albo watery ph:D
Pisałem to dziś w innym temacie, wystarczy poszukać... Dodam, że sam ostatnio grałem MS i podany k/h znam z własnego doświadczenia.
Dodatkowo bez waste i z w miarę expem możesz bić Earth Elementale + Nightstalkery w Liberty, jeśli masz dostęp na Vengoth to możesz bić Haunted Treelingi z GFB. Jeśli bardzo Ci zależy żeby zarobić to zawsze możesz bić dragi i zbierać kusze, steel shieldy/helmety itp. lub bić mino na darashi, wszystkie poziomy i wysyłać loota o ile masz postmana. Od siebie dodam, że ja na lvl 50-60 expiłem na: Earth Elementalach na Edron, Mutated Raty, Watery wszystko z taskami a do tego czasem jakieś workery i przez ten czas nazbierałem ~200k samego profitu.
Jak coś pytaj, ktoś na pewno pomoże.
W tym problem ze dluga przerwe mialem i nawet nie wiem co to taki Task jest:]
Co do Mutated Ratow, wlasnie expie na nich na Yalahar i kasa + exp jest nawet Okey.
Dziekuje za pomoc!!
Ja Ci nie odpowiem, dlaczego ? Są różne poradniki, w którym autorzy ów poradnika się namęczyli i opisali dobry exp i ładny poradnik do expów sorcerem lub innych profesji, a tobie się nawet nie chcę do niego zajrzeć ? Pierw poszukajcie innych podobnych tematów i poradników, dopiero potem zakładajcie tematy.