Dostałem pacca na 360dni od Cipsoftu nie wiadomo z jakiej okazji.
Mam 57 sorca, 49mlvl z 15cc w banku. I tu składa się pytanie. Gdzie polecacie mi nim expić solo (może być nawet bez profitu), jakie czary kupić, jakie questy zrobić?
Wersja do druku
Dostałem pacca na 360dni od Cipsoftu nie wiadomo z jakiej okazji.
Mam 57 sorca, 49mlvl z 15cc w banku. I tu składa się pytanie. Gdzie polecacie mi nim expić solo (może być nawet bez profitu), jakie czary kupić, jakie questy zrobić?
Sorc dupny, zrob lepiej palla, masz rok prem acc, wiec duzo czasu, za kase kup sobie kamienie i poskilluj a jesli jestes na pvp to monka albo na noob koncie 8 lvl knighta zrob, wbij z 75 dist i wtedy pykaj lvle. RP z pacc koxi.
#up
Pallkiem wbiłem 60 lvl i mi się znudził, wole pobawić się sorkiem. Ale nie mam pojęcia gdzie expić. Waterki?
Taski na gsy,djinn dla kasy,WE dla xp/kasy,na 100 powoli soule oraz lizardy (te ostatnie już od 80 spokojnie),jakieś dragi,earth element (kasa ok ale xp słaby) hellspawny z sd? Necro/hero yalahar
worker golems
waterki będą dobrym rozwiązaniem, bo można się na nich nieźle dorobić, z expem też nie najgorzej
Workery -> bez zielonej staminy 150k/h +, raczej waste, chyba że coś spadnie
Earth Elementale na Edron -> koło 40-50k/h, profit
task na Mutated raty exp -> ~70k/h, profit po zabiciu bossa
Necro/Hero Yalahar -> ~70k/h jak przyfarcisz to spory plus
Ancienty -> kolo 50 k/h zawsze profit
Możesz też bić tomby z GFB, polecam stone tomb za tp, solo na 40 lvl wyciągałem tam ~100k/h z lekkim waste.
Ogólnie to rób taski, bo później już ciężko a teraz możesz bić Earth/Water Elementale, Mutated Raty.
Questy:
Obowiązkowo Rashid i jeden z djinów, postman może się przydać, dostęp do yalahar i zao no i ofc questy z nagrodami, b legi, od 60lvl: necro, f axe, banshee
Co do czarów to najlepiej na tibia wiki zobacz, wiadomo że kupisz wszystkie strike flam/frigo itd. jakieś vis luxy, vis hury, no i czary leczące, UE raczej nie opłaca się kupować, ale jak masz kasę to możesz kupić i czasem dla zabawy przywalić z UE w np. workery