Siema , duzo odrazu potworu bedzie czekac za tp na dc? Bo boje sie ze spadne na combo jak tam wejde : D
Wersja do druku
Siema , duzo odrazu potworu bedzie czekac za tp na dc? Bo boje sie ze spadne na combo jak tam wejde : D
chyba jakies monki i assasiny i witch,
na 40+ dasz rade, ale raczej malo sie to bedzie oplacac :)
Zreszta pojawisz sie obok tp wiec mozesz uciec w kazdej chwili.
Ale lepiej tego nie robić, tym bardziej jeśli robimy przebieżkę przez salę z TP na -2, bo mamy przynajmniej kilka mobów na głowie
//k3
@down
ja jak wchodzilem tam kiedys to na dzien dobry mialem kilka potworów i musialem uciekac o.0
Fajny tam jest exp i nikt ci nei wpadnie. Po wejsciu w teleport nie ma nawet zadnego potworka. Jest tam kilka magicianow z ktorych leca potki wiec jest git ; ) Exp ok 40-60k/h nawet
Ciekawe niby jak ;<
Podaj level i profesję, to ocenimy.
Byłem, widziałem, wiem jak jest.
Na wejściu nie powinno być hardów. Mogą podejść ze 2 witche, do tego raczej pewne jakieś 2 dark monki, może jakiś assassin też się trafi, ale toto wszystko ma słabego defa, assassina brałem np. średnio na 2-3 hity, czasami na 1, darki podobnie. Jeśli mamy co najmniej 40 lvl palkiem, nie ma mowy o jakimś uciekaniu w TP, chociaż raczej przydają się manasy przy leczeniu. Myślę, że 50 lvl dobrze mieć, wtedy będzie już lajcik.
Samo miejsce jest o tyle wygodne, że jest gdzie lurować, bo nawet jeśli podejdziemy do jakiejś salki, to i tak moby się stłoczą w korytarzu i lurować się będzie najwyżej 3. Najciężej jest w dużej sali na północy, gdzie jest masa shitu, który ucieka: huntery, witche, magiciany, a do tego ofc. assy, stone golemy, dsy.
Jednak mimo wszystko, miejscówka świetna.
Polecam.
k-
Pzdr
a jak z zyskiem? będzie lepszy niż na ofie? mówię tu o 100+palu
Dam radę tam 45ed zrobić questa do thieves guild?
Expiłem tam 115+ knightem - miałem tam 70k/h przy dobrym respie. Jeśli chodzi o zysk, to dość często spadają leopard armory z assów, poza tym śmieci typu witch broom etc. Na duży plus możesz wyjść, jak spadnie Ci reins/slingshot i oczywiście stuffed toad. :))
Ps. z czego leci Stuffed Toad ?
A po za tym, tam 33 magik da rade. Nikt nie pomyślał o Avalanche/Gfb?
Oczywiście, zysk tam 100 palem jest taki, że głowa mała :) Mniej się nagonisz, niż na OFie, jest wygodniej. Kasa leci jak marzenie (ja w 2h robiłem chyba 6k golda, ale różnie jest), z assów lecą wspomniane już armory (1k), do tego cała masa śmieci do sprzedanie u NPC, ew. jakieś kosztowności też się trafią.
100 palek ma taki udźwig, że właściwie nie ma o czym mówić :P
Raczej bezroblemowo. Tylko przy dźwigniach musisz się zdecydować - albo Ci ktoś pomoże, albo bierzesz BoHy i time ringa, do tego Strong Haste, ale lepiej najpierw wyczyścić full respy: salkę z dwoma dźwigniami na południu oraz tą największą z teleportem na -3 - i rushujesz. Na samym dole nie powinieneś mieć problemów - wszystko katujesz z GFb+Ice Wave, jeśli są dsy, to Ava, proste.
Wyższym lvlem - wiadomo, lepszy exp, ja miałem coś ok. 40k/h może max, ale ja hunciłem raczej ostrożnie, poza tym gdyby był większy dist...
Co do taming-itemów - wiadomo, ale to już trzeba mieć niesamowitego farta. Do tej żabki również ;-) (#Żółw - wypada z czarownic, ale bardzo rzadko)
Pzdr