Elo jaka profke proponujecie kupic na allegro tak do 100 zl ? jaka mi sie najlepiej bedzie gralo itd . Czy moze lepiej kupic za ta kase pacca i samemu sie wyexpic ? i jaki bym dal wstanie lvl wbic na tym paccu grajac tak 3 h dziennie? elo
Wersja do druku
Elo jaka profke proponujecie kupic na allegro tak do 100 zl ? jaka mi sie najlepiej bedzie gralo itd . Czy moze lepiej kupic za ta kase pacca i samemu sie wyexpic ? i jaki bym dal wstanie lvl wbic na tym paccu grajac tak 3 h dziennie? elo
za 100 zł kupisz ze 120 maga z paccem, jesli koles cie nie wyjebie to najlepiej na tym wyjdziesz
i polecam ci server pvp
no wlasnie serllo mam okazje kupic 140+ sorca z eq bez pacca za niecale 100zl co ty na to ?
tylko nie wiem kiedy bym mial pacca bo np za miesiac czy tam dwa dopiero bym mial to co porobie takim sorcem na faccu?
albo moze jakas inna profka ?
Możesz pobić gsy z fireballami, skoczyć na dragi z icicle, albo z kimś na demone
gra magiem na faccu nie ma sensu, jedyne mozliwe miejsce to bicie warloków z sd
jesli zamierzasz orac na faccu to wez sobie palka albo knighta
osobiscie wole palka
a jaka profke sie najbardziej oplaca ? kupic majac te 100 zl ? pvp ofc
w jakim sensie - po co ta "kurwa", to nie wiem - 'opłaca'
knight robi największy hajs jeśli o to Ci chodzi.
Pozwolę sobie wtrącić - na Forum zwracaj uwagę na tematy na samej górze, tzw. "Przyklejone".
Właśnie w nich jest temat odnośnie wyboru profesji właśnie. Warna nie dostaniesz, boś swieżak, co nie znaczy, że będzie to tak długo trwać ;-) . Poza tym, tutaj mowa o kupnie chara, więc może trochę inne pytanie... Jednak następnym razem już takie cóś może nie przejść...
#up
Nieprawda, palek robi większą, może musi wydać na broń dystansową, ale za to mniej wyda na leczenie, łatwiej mu lurować i ogólnie jest lepszy :p
Nie mowie ze zamiarzem orac na faccu caly czas tylko ze pacca bym kupil za jakis miesiac dopiero np..
za 100 zl inna profke kupie w przedziale lvl-owym tak 100/110 a tutaj mam okazje bo za 80zl 145+ sorca moge kupic i teraz nie wiem co zrobic.
no jak masz tego sorka za 80 zl to zostaje ci jeszcze 2 dychy doloz kolejne 2 i masz pacca...
Kup tego sorka za 80 zl reck keya zmien do tego czasu zarabiaj na gsach/dragach a wastuj na wrl demona a potem pacc i masz mnostwo opcji
no okej dzieki za rade :) a dam rady grac na paccu bez mega wasty ? albo by wyjsc na +
bo gralem kiedys 130+ rp na paccu i fajnie leciala kasa i exp a sorcem nie gralem nigdy na ponad 30 lvl xD
W sumie na wyrmach na tym lvlu możesz lajtowo profitować, nawet na Drefii chyba, bo o Vandurze nie mówię...
Hm, ja gdybym miał grać takim lvlem, starałbym się o jak najczęstsze huncenie w teamie. A co zarobisz w taki sposób, wastujesz byle gdzie.
Solo do zarobku dobre są War Golemy ze słynną już taktyką latania przy energy wallu.
Można spróbować zamku na Vengoth z GFb i czarów.
Możesz też spokojnie bić lizardy w Podziemnym Mieście.
Pzdr