Mam pytanie czy jeśli zabije mnie inny gracz, to czy tracę blessy ? Czy strata blessów idzie w parze jedynie ze śmiercią z ręki mobka ? dodam że mam tylko faccowskie blessy
Wersja do druku
Mam pytanie czy jeśli zabije mnie inny gracz, to czy tracę blessy ? Czy strata blessów idzie w parze jedynie ze śmiercią z ręki mobka ? dodam że mam tylko faccowskie blessy
Zależy czy masz zwykłe blessy czy pvp bless.
Jeśli kupisz dodatkowy bless Twist of Fate, dostępny w każdej świątyni, to nie tracisz żadnego oprócz tego blessu, ani AoLa.
Jeśli masz bless pvp i zwykłe a Cie zabije człowiek to tracisz tylko pvp.
Jeśli masz bless pvp i zwykłe a Cie zabije mob to tracisz tylko zwykłe.
Hmm cholera właściwie nie bardzo się orientuje miałem blessy 2 jeden ten koło A'b drugi koło Carlin Jakie to były pvp czy te zwykłe ? I jeśli zabił mnie człowiek a ja nic nie straciłem to blessów też nie mam ?
Blessy, które kupujesz u NPC, którzy są zwykle poza miastami (np. Eremo), to zwykłe. Je tracisz jedynie, jeśli padniesz od moba/żywiołu.
Bless PvP (Twist of Fate) jest dostępny w każdej świątyni miasta i chroni Cię tylko przed skutkami PK.
KpW?
//k3
PVP BLESS KUPUJESZ W TEMPLE
to były zwykłe blessy
pewnie nie masz, zależy czy wkońcu kupiłeś tego blessa czy też nie sądzę że nie więc teraz nie masz blessów