Siema , zostalo mi 2 dni pacca :D i troche kasy do zwastowania , gdzie moglbym wbic , z 30 lvl sorkiem na paccu>?;d moglby stawiac bota na noc :)
Wersja do druku
Siema , zostalo mi 2 dni pacca :D i troche kasy do zwastowania , gdzie moglbym wbic , z 30 lvl sorkiem na paccu>?;d moglby stawiac bota na noc :)
Zbyt dużego wyboru nie masz.
Mógłbyś połazić po rotach albo larwach na Daramie. Ew. jakieś Tomby. Gdybyś zrobił dostęp do Zao, mógłbyś pohuncić na Stepach Zao - tam jest sporo różnego rodzaju świństwa typu Sandclawlery, Gnarlhoundy, jest obóz orków; dla Ciebie byłoby w sam raz.
Zrób sobie też Postmana z tym sorcem, przyda się na FAcc`u.
Pzdr
Zawsze możesz też zrobić taska na tarantule, jeżeli masz kasę do zwastowania.
a od ktorego lvla jestem w stanie zabijac te tarantule?:P
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Killi...r#Tabela_misji
Praktycznie od pierwszego :P
Problem leży w tym, że tarantule będziesz długo bić, nawet wspomagając się strike`ami, poza tym na Tiquandzie zwykle występują one w grupkach. No i jeszcze jest boss, przy którym musiałabyś uważać.
W takiej sytuacji nie wiem, jak będzie z ubijaniem 300 mobów, w każdym razie zmarnujesz na to trochę czasu, w którym możesz zrobić choćby tego Postmana z pomocą kolegi.
Pzdr
Możesz próbować krokodyle, 2 dni to naprawdę mało - zbyt dużo nie zdziałasz.
Póki co będziesz musiał biegać z rózgą, zabijać z czarów tylko Kraby i ew. Slime'a i Blood Craba, resztę potworków zabijasz z różdżki.
Może być waste, raczej będzie, moja nieśmiertelna taktyka na wbijanie tasków bez kasy magiem to:
-20lv
-Dwarvenka, Spirit Cloak, Plate Legs, Steel Helmet i zamiast rózgi Crimson Sword
-Bijesz wszystko z miecza, w przypadku spotkania Slime/Craba/Blood Craba używasz Death/Flame Strike'a
Na to już pewnie nie będziesz miał czasu, tak na przyszłość (tak przynajmniej do 33lv, zanim będzie się opłacało bicie tarantul)
Na twoim miejscu zostawiłbym bota na Larvach na noc a w dzień bił potworki na Drefii (raczej sugerowane Stealth Ringi ze względu na Demon Szkielety).