Witam mam problem
Sciągłem sobie skrypty bota i wgl wszystko okej bot się załącza ale chcę wgrać do niego skrypt i nie mogę klikam załaduj i nic się nie dzieje.
może mnie ktoś oświecić ?
Wersja do druku
Witam mam problem
Sciągłem sobie skrypty bota i wgl wszystko okej bot się załącza ale chcę wgrać do niego skrypt i nie mogę klikam załaduj i nic się nie dzieje.
może mnie ktoś oświecić ?
bierzesz importuj wszystko, a jak niedziała to rozwijasz w bocie zakładki klikasz cavebot on, targeting on, healing on i śmiga.
ale ściągłem z forum neobota i wgrywam tam ale jak klikam załaduj to nawet mi nie wyskakuje okienko żeby mu pokazać co ma załadować
narazie mam demo versie bota bo chcialem zobaczyc o co w tym chodzi jak to coś zmienia
Plik>Ustawienia>Wymiana>Importuj z pliku>Wybierasz plik>Importuj wszystko
Done
Opcja załaduj działa dopiero po kliknięciu "Zapisz", wgrywa ostatnio zapisane ustawienia a nie skrypta
Jeszcze mam pytanie co do zakupu
Chce kupic konto standard 90 dni na allegro
gdzie trzeba sie zarejstrować podać ten kod który otrzymamy żeby mieć własne konto na bocie ?
Jak kupujesz bota, to dostajesz wiadomość z instrukcja na maila.
Co do tematu to polecam: http://forum.tibia.org.pl/showthread...AntyBanMode-ON
mam podobny problem. po postepowaniu zgodnym z waszymi wskazowkami dalej nic sie nie dzieje ;p jestem kompletnie zielony w temacie neobota i tez rozwazam jego zakup, ale jakos nie moge tego ogarnac. czy skrypt np dla tibii 8.74 dziala na tibii 9.0? chodzi mi o full rookgaard. moze to dlatego. a jesli tak, jest jakis skrypt napisany pod tibie 9.0 na przejscie rooka? pozdrawiam