Witam. Mam pytanie gdzie mógłbym jak najszybciej wbić 40 lvl? Serwer optional-pvp i only facc.
eq- crusader helmet, dsm, crown shield, boh, crimson sword, platinum amulet.
22lvl, 4mlvl, skile 60/60. z góry dzieki
Wersja do druku
Witam. Mam pytanie gdzie mógłbym jak najszybciej wbić 40 lvl? Serwer optional-pvp i only facc.
eq- crusader helmet, dsm, crown shield, boh, crimson sword, platinum amulet.
22lvl, 4mlvl, skile 60/60. z góry dzieki
Dużego pola do popisu nie masz:
Dark Catedra, Outload Camp, może Cyklopy Poh, Ghoule w drodze na POI (o ile ktoś ci wyluruje jakoś dsy - ale teraz obawiam się że to niemożliwe), Amazon camp, Dwarfy normalne (nie guardy, nie soldiery)+roty.
Bocisz do 30 ~~ fibula roty etc. potem kazzo te wszystkie soldki nie soldki , na facc dużo miejsc nie masz... wszystkie są w pełni zaludnione...
facc tomb może spróbuj, ale waste. może tam szybko skoczyć
możesz iść na mount sternum, exp całkiem niezłyy
Polecam także task na minotaury, exp jest niezły, a z kasą też nie ma co narzekać.
Jak dla mnie DC jest najlepsze sam tam latam i wciągu dnia można 1,5lvl wyciągnąć + jakieś 6k lootu a nie musisz się martwic ze padniesz bo nie ma na czym :) później od 33+ możesz latać na soldki tez jest dobrze.Bo na MS za słabe skille
Ja polecam DC również na wyższych lvlach, bo potem 6k, to w samej kasie się wynosi ;-)
//k3
@Edit: Polecam EF siedze teraz i jest pusto a exp mi siega 30k/h z lootem tez duzo gold'a i pare heaven blossom lecz tylko 2 Holy Orchid ale jak na 1,5h bicia poszlo moze 5 hp i pare mf na czyszczenie questa i dragonow
jak masz kumpla blokera to możesz na ofie obrzeża próbować.