Witam. mam 16 palla z 70 dystem. Pacca chce kupic dopiero jak wbije 80 dyst. I nasuwa sie pytanie. Gdzie zarobie kase na kamienie jak najszybciej? Noob eq mam
Wersja do druku
Witam. mam 16 palla z 70 dystem. Pacca chce kupic dopiero jak wbije 80 dyst. I nasuwa sie pytanie. Gdzie zarobie kase na kamienie jak najszybciej? Noob eq mam
Rotwormy, choć teraz nie sypią już kasą jak kiedyś...
Za to Ghoule dalej hojne - wal na 'facc tomb'.
Najlepiej jakbyś sam zbierał. Ale jak nie, to idź na cyce zarób kasy, albo na minosy z lootbagami.
Dokładnie, #Chivi, propsy - najpierw zarób na eq, potem od 25 lvla możesz śmigać po jakichś guardach, gdzie jest w zasadzie czysty zysk.
Przy mino weź task i możesz tłuc je na Mino Mount. Na górę radzę się jeszcze nie zapędzać (od ~20 lvla IMO). Wyrzucaj loota, pod koniec hunta zbierasz wszystko do backpacków i kutasz z tym nad rzeczkę, przerzucasz, idziesz do Głównego Urzędu Poczty, kupujesz parcel, bierzesz loota, wysyłasz z poprzedniej miejscówki, profit.
Tak to wygląda w teorii. W praktyce - niejeden lootbag możesz stracić przez noobów :d
Jak już wbijesz ten 30~ lvl, możesz wrócić do skilowania na slimach, jak Ci tak na tym PAcc`u zależy (w sumie za niedługo wakacje, więc dla większości najlepszy czas na aktywację :).
Pzdr
elfy teraz ładnie kaską sypią, do 30gp z 1, weź bowa, ruszaj na EF i powinieneś mieć duży zysk ;) (ze scoutów dropi dosyć dużo arrowów)
zrob deserta na 20lzvl
Za niski lvl... Scouta na takim będzie się długo gonić... No i nie będzie mógł bić Arcanistów i dragów, czyścić Wieży i Podziemi... No i dużo tam botów bywa.
EF proponuję od min. 25 lvla, bo miejscówka sama w sobie bardzo dobra do zarabiania. Choć na niskim lvlu też za dużo nie uniesie, a skrzynka pocztowa dla charów z Postmanem...
Nie wykazałeś się. Każdy kompetentny gracz powinien wiedzieć, że na 20 lvlu robi się Vocationa.
Pzdr