mam 54 rp, skill 75 z p armem, gdzie polecacie expić do ~70? mam ok. 50k do zwastowania aktualnie. Bardziej by mi zależało na expie.
Wersja do druku
mam 54 rp, skill 75 z p armem, gdzie polecacie expić do ~70? mam ok. 50k do zwastowania aktualnie. Bardziej by mi zależało na expie.
Możesz bić WE, jeśli nie zapchane. Opcjonalnie dragi na Darashii lub w Yalahar.
Masz też cyce na Mistrock, Alchemiczną w Yalahar, może nawet cmentarną (necro, zombie, nightstalkery). Od 60 możesz pomyśleć nad jakimś taskiem na GSy dla urozmaicenia gry, chociaż przy bossie byłoby grubo.
Możesz też sprawdzić przedpola zamku na Vengoth, zaoański OF albo przejść się na jakieś Tomby za TP.
Pzdr
hmm jakie dokładniej tomby bym ogarnął? Myślałem nad tombami właśnie ale nie mam obeznania za tp ;p, na alchemicznym w yala mam bottera i wyciągam max 45k/h co niezbyt mnie satysfakcjonuje,cmentarną od 2 dni nie mogę złapać wolnej, na dragi yala z ~5osób, a przedpola zamku vengoth jakie ok. tam mogę mieć exp/h?
Odpiszę rano :d
//k3
#down
jak 60 dobije to zamierzam tam spróbować ;]
A może wyrmy lb? Composite hornbow + onyxy, jak w miarę ogarniasz to nie padniesz, u mnie na npvp exp waha się 60-110k/h bez premmy. Osobiście siedziałem tam od bodaj 57 lv i padłem 2x na kicku. Zawsze możesz spróbować
Bardzo polecam ci najpierw potrenić do około 80 skilla, a później iść expić na wyspę Ramoa. Tam z royal spearów można mieć bardzo dobry exp/h jak na ten poziom, a czasami z pojedynczego GS'a który sie tam respi spadnie coś ciekawego, a bonebeasty gwarantują zwrot ze swoich plate armorów/hardened bonów.
Generalnie nie hunciłem jeszcze na Tombach w Real Tibii, jako że nie miałem okazji pograć na PAcc`u. Myślę jednak, że głównie chodzi o te z wampirami. Z resztą, tu są linki do poradników - można z nich wywnioskować, że dobre mogą być (tutaj chodzi o katakumby za TP):
- Shadow Tomb (uwaga na FE);
- Stone Tomb -1 (tutaj w jednym miejscu jest resp 4 vampów - najlepiej lurować pojedynczo, uprzednio blokując wejście do krypty Fire Wallem). Poziom -2 - dałbyś radę, ale tylko bezpieczna część, bez GSów i triple ancienta, chyba że będziesz bić pająki na Time Ringu;
- Tar Tomb -1 - uwaga z lurowaniem wampirów i upijaniem gargulców (warto mieć dwarven ring). -2 - tylko północne krypty, bo już w najbliższej na zachodzie jest Behemot;
- Ancient Ruins Tomb - głównie południowe respy, dwie, może trzy pierwsze zachodnie komnaty oraz północno-wschodnia, bliższa i północno zachodnia. Dlaczego tak dokładnie? Ze względu na Banshee, która na takim lvlu jest niebezpieczna.
Przedpola Vengoth - są tam haunted treelingi, z których ładnie leci kasa, DSy i tarantule (z pomniejszych skorpiony i slimy). Tam ogólnie dużo shitu jest.
A, może Chor byłoby dobre? Spróbuj.
Pzdr
witam ponownie, aktualnie 65 lv, skille niewiele wyższe, gdzie polecacie na takim lv expić ? z wcześniej podanych propozycji wyrmy były dobrym rozwiązaniem, ale ciężko nieraz na nie wbić bo siedza h-lvle ;D