czesc, mam 81 knighta, skile 85/82, eq dobre, no i zamowilem pierwszy raz PACC'a, stąd moje pytanie, bo dawno nie grałem jako premium, jakie questy robić od razu i gdzie moge expic owym knightem? pozdrawiam
Wersja do druku
czesc, mam 81 knighta, skile 85/82, eq dobre, no i zamowilem pierwszy raz PACC'a, stąd moje pytanie, bo dawno nie grałem jako premium, jakie questy robić od razu i gdzie moge expic owym knightem? pozdrawiam
Postman
Rashid
Dżiny (z czyjąś pomocą)
Dostęp do (najlepiej):
-Yalahar,
-Ice Islands,
- Zao.
Na pewno ktoś wrzuci bardziej celne propozycje, ale mi się po prostu nie chce wrzucać teraz najistotniejszych questów na PAcc, bo w sumie sam Premium nie mam, więc trza by było przeglądać stronę :d
Sprawdź tutaj, co Ci się najbardziej opłaca, co będzie Ci się chciało robić itd.: http://www.tibia-wiki.net/wiki/Quest....28Mainland.29
#edit
No tak, zapomniałem o PoI xd
Pzdr
Co do expa, to polecam zombie na yalahar, oczywiście kiedy już skończysz robić questa.
yalahar quest, poi, postman, ktoregos dzina, rashid, necro room quest, vampire shield quest, behemoth quest.
exp: dragi, mutated humany, sea serpenty pojedynczo
Raczej nie mutated humany, a mutated raty przy okazji robiąc taski dla Grizliego. Teoretycznie gdybyś tylko je bił to powinieneś się ze wszystkim do 90lvl'a wyrobić.
Powiem, że samemu tez można zrobić. Ja na podobnym lvl ze sporo gorszym shieldingiem robiłem green djinna samemu no i z tego co pamiętam wyszedłem na zero .Cytuj:
kuba333 napisał
Chodzi mi o to, żeby nie robić niepotrzebnego waste, a autor tematu może nie ogarniać tak dobrze. Chyba że tak jest, to można spróbować...
//k3
Co do questów to jeszcze bym dodał Shadows of Yalahar - dostęp na target dummies, z tym, że albo będziesz miał jakąś ekipę, albo będziesz musiał jeszcze Thieves Guild guest zrobić, żeby móc kupować rzeczy potrzebne do Shadows of Yalahar.