hej siema joł elo,
pytanie mam - mianowicie czy przy zminimalizowanym neobocie są dużo większe szanse na wyłapanie, czy jak to jest?
a drugie, to gdzie bocić żeby zajebiście zarobić 20-50 knightem?
pozdro i dzięki
Wersja do druku
hej siema joł elo,
pytanie mam - mianowicie czy przy zminimalizowanym neobocie są dużo większe szanse na wyłapanie, czy jak to jest?
a drugie, to gdzie bocić żeby zajebiście zarobić 20-50 knightem?
pozdro i dzięki
Na moje to nie ma chyba znaczenia czy zminimalizowany czy nie, ale neobot jest niewykrywanly ponieważ nie działa on na zasadzie robienia tego z pozycji programu tylko clienta, czyli np. naciska hoty itp, jak człowiek. Co do zarobku, jeśli facc do Elf fortes? Pacc żółwie?
jednak ja słyszałem, że ma to znaczenie.; d mógłby się wypowiedzieć ktoś jeszcze?
100% pewnosci nie ma ale Ekx (tworca Neobota) twierdzi ze ostatnie przypadki ludzi zbanowanych za uzywanie Neobota mialo zwiazek z tym ze Cipsoft wykrywal czy klient byl zminimalizowany i czy byly na nim podejmowane jakies czynnosci (np. leczenie, chodzenie, atakowanie). Jak wiemy normalny gracz nie jest w stanie atakowac na zminimalizowanym kliencie = ban.
Okienko Tibii na ktorym dziala Neobot jest mozliwe do zminimalizowania do Tray'a za pomoca programu Power Menu, dziala to bez odznaczania opcji 'Allow Minimize' w bocie.