-
[8.74][neobot] Palladyn
Witam, zakupiłem dziś bota na miesiąc. Potrzebny mi on jest do wbicia pallowi jakiegoś 50-60 lvl z ~75 distem na świecie pvp.
Chciałbym to zrobić praktycznie afk. Czy jest to możliwe? Jak to zrobić? Jakie skrypty?
Bardzo proszę doświadczonych o porady, linki do skryptów, pomoc. Z góry dziękuję.
Obecnie postać ma 8 lvl i 10 dista. Mam do dyspozycji jeszcze monk makera. Myślę, że na początek troche poskilować.
Bardzo bym prosił o jakieś skrypty na skilowanie ma monku. Później na exp na trolach, żeby bot podnosił speary z ciał i wkładał do ręki, a jak mu się skończą, szedł do banku po kase i kupował. Z góry dziękuję.
-
a moze w ogole jeszcze do tego kurwa bota, zeby ci klikal w linki ktore Ci ludzie podadzą?
po 1 forum neobota jestem pewny, ze wiesz gdzie jest <to oficjalne i ang i polskie>, po 2 opcja szukaj nie boli, bardzo latwo jest skrypty znajsc, po 3 bylo milion tematow jak ustawic w neobocie skrypta na monka, zeby go zmieniał i co robic jak sie dziala nie tak jak powinien <np jak damy w targetingu monk 20% do 100% to i tak do zera go bedzie bil, tak wiec trzeba skrypt zamotac w hotkeyu>
-