Cześć, gdzie mogę expić 35 EDkiem by szybko wbić levele i wyjść na zero? Ew. maluśkie straty mogą być. Tam gdzie expiłem na zero kiedyś (2 lata temu) teraz mam duże waste więc nie ogarniam.
Pozdro.
Wersja do druku
Cześć, gdzie mogę expić 35 EDkiem by szybko wbić levele i wyjść na zero? Ew. maluśkie straty mogą być. Tam gdzie expiłem na zero kiedyś (2 lata temu) teraz mam duże waste więc nie ogarniam.
Pozdro.
tarantule, nieźle możesz się dorobić
earth elementale edron
Edem na earthach? No chyba, że z gfb.
Jest Flame Strike albo FB :)
GFb - przy luringu większe ryzyko parala, a więc na takim lvlu deada
//k3
Ja polecam jeszcze tomby.
tarantule, dragi możesz próbować ale to nie zawsze jest profit, mutaned humany, magiciany na yalahar?
Jak najbardziej Tarantule i polecam też tomby z gfb.
jak przyfarcisz to na ancientach mozesz miec ladny profit
Ja na twoim lvlu biłem necro i hero w yala :P
Raz wychodziłem na -, raz na +, raz na ++++++++ :D
wg mnie jak najszybciej 40 gdziekolwiek dobic(na tym lv jeszcze szybko idzie) i potem culty yala - smialo do 80 lvla mozesz tam siedziec i bedzie zajebiscie. 40 lvl + 40 mlvl i masz 90k exp/h na normalnej staminie i profit 19 na 20 razy
@up
i co z tego jak nie bedzie robil tych taskow i punktow zbieral i pozniej nie ma mozliwosci robienia tych questow z ktorych sa kozackie nagordy...
lepiej do 60 na tarantulach posiedziec...
lool czyli ma chlopak sie nudzic i wbijac taski na tych samych mobach przy gownianym expie na tarantulach ? ;d
polecam humany + mino yalahar + dragi yala + magiciany
mozesz tez isc bic necro w yala :)
Jak druidem to siedz na dragach, najlepiej w yala lub darashia jak beda wolne. Z samej kasy powinienes wyjsc na +