Witam. Moze mi ktoś powiedzieć, jak wejść na banucie -4 za tp? Przy wejsciu na banute hydry i ss jest tp po prawej stronie. Jak tam się dostac? Z góry dziękuję za odpowiedź
Wersja do druku
Witam. Moze mi ktoś powiedzieć, jak wejść na banucie -4 za tp? Przy wejsciu na banute hydry i ss jest tp po prawej stronie. Jak tam się dostac? Z góry dziękuję za odpowiedź
Musisz miec wykonana 4 misje Wrath of the Emperor'a ;d
A nie chodzi mu przypadkiem o TP do skrótu? Bo pisze o "Banucie", a nie szczegółowo o "Deep Banucie"...
Na Deepest Banutę uzyskujesz dostęp podczas robienia Wratha (misja ze składaniem różdżki).
Co do skrótu - musisz w jakimś miejscu - nie pamiętam dokładnie - użyć jaja bossa hydr (The Many). Wtedy uaktywnia Ci się TP do skrótu przez GSy.
Pzdr
Oooo! Korzystając z okazji to ja tez chcialbym o cos zapytac. Bo wlasnie bede robil Wratha <ta misja na banucie> i bede musial smignac sobie tam pogadac z tymi kapłanami, gdzie kazdemu daje po 5k. Musze miec zrobioną full banute, tzn 9-tą misję, gdzie musze pzreciagnac te dzwignie a potem rozbic glowe smoka? Czy poprostu musze zaczac 9-tą misje i tyle starczy :)? Bo nie wiem czy jak nie zrobie tej 9tej misji to czy bede mogl tam zejsc na -6-7-8 zeby pogadac z kaplanami :P
Wystarczy że masz rozpoczętą 9 misję :)