-
Ek, ms.
Siema. Zastanawiam się nad Knightem i Sorcerem. Na razie nie mam kasy żeby kupić Pacc'a albo kasy na allegro żeby wybić się MS'em. I tak sobie myślę żeby zrobić teraz Knight'a, wbić 100lvl+, wybić się, mieć kasy i wtedy zrobić MS'a i nim grać a jeśli spodoba mi się EK to grać Ekiem. Świat Nerana. Zawsze chciałem mieć hajsu, być głównym dowodzącym a to może właśnie Elite Knight. Ofc na 30lvlu+ kupiłbym sobie Pacc'a, ale kasy bym nie miał z allegro to w chuj ciężko MS'em jak dla mnie, bo kiedyś plejałem trochę.
Co sądzicie?
-
Ja sądze, yyy nie graj na neranie tylko normalny pvp serv. Dziekuje.
-
Sorcem wcale nie jest tak ciężko jak może ci się wydawać. Jednak jeżeli masz grać długo na FACCu, to zrób sobie tego knighta, a jak będziesz wiedział, że możesz kupić PACC, to zrób sobie sorcka. Tak chyba będzie najlepiej, bo będziesz na start miał magiem jakiegoś grosza - nawet najmniejszy ZNACZNIE przyspiesza bicie levela. Pamiętaj, że sorcem gra nie jest taka czasochłonna, bo knightem MUSISZ m. in. skillować. Nie wiem, czy jesteś w stanie wytrzymać granie knightem do 100 poziomu... ja CUDEM wytrzymałem, a magiem ten sam poziom bijesz kilkukrotnie szybciej...
Podsumowując:
K > S (na niskich poziomach)
K = S (na wysokich poziomach)
MS > EK (moim zdaniem zawsze)