Witam skiluje tam na dol od mount sternum na monku+ mad sheep idzie hm moze byc ale za wolno sie leczy monk i musze odczekiwać ... a jak jest na dwarfie geo? mam mozliwosc zrobienia moim druidem .. np. snake zeby geo mnie nie bil
wpowiadajcie sie
Wersja do druku
Witam skiluje tam na dol od mount sternum na monku+ mad sheep idzie hm moze byc ale za wolno sie leczy monk i musze odczekiwać ... a jak jest na dwarfie geo? mam mozliwosc zrobienia moim druidem .. np. snake zeby geo mnie nie bil
wpowiadajcie sie
Może warto postawić druidem 2 monki i byś bił na zmianę?
Zapomniałem dodac ze to jest n-pvp ;)
Nie powiedziałeś też jaką masz profesję... bo jeśli jesteś knightem, to geomancer odpada. Paladynowi powinien jednak odpowiadać nawet na bardzo dobrych skillach (ze small stone'ów).
jeśli jesteś kinem to nie ma szans nawet jak postawisz coś do bloczenia, bo i tak się będzie przerzucał... pallem to inna sprawa. idź może na molts i skilaj na 2 monkach
@up
sekundy... gdyby nie to że pisze z telefonu... :d
Na geo nie można już skillować tak jak kiedyś, bo mu dość wzmocnili hity z fista i ubija stone golema itd itp
Chyba, że coś się zmieniło.
Pozdrawiam
Mistyk
Załącznik 259648
Tak kiedyś na cascie podpatrzyłem, może komuś pomogłem. ;d
(dla wyjaśnienia - dwarf bił pająka)
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Triangle_Tower
nie, niestety trzeba summonowac.
Ale jaki problem jest zrobić 25 magicznego i zajść tam na MC? :P Można sobie stać na piętrze z DSami do woli, bo nikt nie ropnie/nie przepchnie.
Inna sprawa, że trzeba uważać ze skilującym, bo ktoś może przyjść i ubić geo...
//k3