Witam.
Moj maly demonek ma ochote na Mouldy Cheese i tu pojawia sie problem bo z Goblinow to juz chyba nie dropi, wie ktos gdzie moge znalezc owy ser ; >?
Wersja do druku
Witam.
Moj maly demonek ma ochote na Mouldy Cheese i tu pojawia sie problem bo z Goblinow to juz chyba nie dropi, wie ktos gdzie moge znalezc owy ser ; >?
Nie wypada już z goblinów?... Na pewno jednak wypada z plaguesmitha. Jak masz PACC, pochodź na hellspawnach Yalahar (albo pobij), a na pewno w jakimś ciele znajdziesz owy ser. Ewentualnie kogoś poproś, to jest moment go zdobyć bijąc tam.
Dropped by:(Load %) Goblin, Goblin Assassin, Goblin Scavenger, Plaguesmith, Mutated Rat
wypada z goblinów
leci z goblinow, robiłem postmana ostatnio
jest tego od groma na femor hills
W edron też tego pełno leży ;\
Szkoda ze na Femor Hills pol h ubijalem Gobliny i ani 1 nie dropnal, tym bardziej zadnego na ziemi nie bylo...
Idź do Ab'Dendriel, od tego miasta idź w lewo, dojdziesz do waspów, idziesz w górę, będą orki ( to jest zamek ) i jak chcesz zejść w dół, to obok dziury leża zgniłe serki.
Albo jak chcesz to wbijaj do mnie na chate, mam ich trochę.
O ile dobrze pamiętam to w Venore w dziurze z ratem też jakieś śmieci leżą (w tym moldy cheese)
na orc fortess jest ten serek tam na lewo od schodków gdzie się respi pare orc szamanów i golem
ten serek jest też na ofie zaraz po zejściu ze schodów na prawo
tam ogólnie jest pełno tego typu smieci ;P