Witam mam 50 knighta na faccu :)
Gdzie mam expic bez waste i na +?
Skile: 71/70 Sword
Eq: dragon scale mail,zaon helmet , zaon legs, mms,boh,relic sword
Pozdro i Dzięki
#edit
hmm może coś innego
Wersja do druku
Witam mam 50 knighta na faccu :)
Gdzie mam expic bez waste i na +?
Skile: 71/70 Sword
Eq: dragon scale mail,zaon helmet , zaon legs, mms,boh,relic sword
Pozdro i Dzięki
#edit
hmm może coś innego
of, of, of i jeszcze raz of
dark catedral / mionosy / guardy / facc tomb / ghostland / cyce / elf fortec
Tak:
Na Ghostlandzie zbyt wiele nie zawojujesz, więc nie polecam (głównie chodzi o DSy i stalkery).
Dobrym rozwiązaniem będzie DC. Dorobisz się b. dobrej kasy, a i exp nie będzie najgorszy. Musisz jednak uważać przy większych respach i lurować, gdzie potrzebne. W razie większego lura, weź kilka Fire Walli.
Kasy natrzepiesz też świetnej na Mintwalin. Jeśli nie masz Postmana, cudów nie będzie, ale i tak będzie b. dobry zarobek (Obsidian Knife).
Masz też guardy - podobno Iron Ore są teraz w cenie, no i przecież to bardzo dobre źródło expa.
Dla expa - w zasadzie masz jednie OF - tam będziesz mieć też dobrą kasę. Przydałby się jednak wyższy shielding na zerki; ogólnie z takimi skilami mógłbyś latać spokojnie po Orclandzie.
50 knightem cudów nie zrobisz, z Premium miałbyś jak zrobić niezły exp. Na FAcc`u z expieniem knight wychodzi najgorzej :q
Pzdr
OF najwięcej expa tam wyciągniesz a i waste nie będzie. Przy podobnych skillach i na takim samym lvl'u, ale z dużo gorszym eq tam expiłem a exp wahał się od 50-65k/h