mam pytanie odnośnie czarów i ekwipunku w depo, czy jak mnie zabiją i cofnę się do miasta początkowego czyli roka to gdy osiągne w nim 10 lv to mogę tam czarować i czy jak z niego wyjdę to czy mam tamte rzeczy w depo co były zanim poszedłem do roka?
Wersja do druku
mam pytanie odnośnie czarów i ekwipunku w depo, czy jak mnie zabiją i cofnę się do miasta początkowego czyli roka to gdy osiągne w nim 10 lv to mogę tam czarować i czy jak z niego wyjdę to czy mam tamte rzeczy w depo co były zanim poszedłem do roka?
1 nie
2 tak
2.z tego co wiem to nie, chyba ze sie cos zmieniło, ale gdy rokujesz postać jest ona całkowicie resetowana
A ja się z tym nie zgodze. Po zrookowaniu wszystko jest tracone i postać jest tak jakby "świeża" tak jakbyś założył postać przez tibia.com od zera; czyli jak miałeś itemki to nie będziesz ich miał... jak miałeś addony to nie będziesz ich miał .. jak miałeś questy to również nie będziesz ich miał i będziesz mógł po wejściu na main ponownie je wykonywać ...
Co do pierwszego pytania to nie, nie będziesz mógł czarować na rooku o0
pzdr
Zostajewszystko.Questy,outfity,addony,depo,bank,ślub itp.
Zostają itemy w depo, jak również zdobyte achievementy na postaci.
Pamiętam jak kiedyś grałem to nie którzy w rocku czarowali, nie wiem czy się mylę, poprawcie mnie jakby co.