Witajcie. Dzis kolega zaproponował mi granie w ,,Polską tibie". Podobno wszystko jest po Polsku, takie same outffit'y, tylko inne mapki i czary mają inne nazywy:). Wiecie o co chodzi?? Jaka jest nazwa tej gry?
Wersja do druku
Witajcie. Dzis kolega zaproponował mi granie w ,,Polską tibie". Podobno wszystko jest po Polsku, takie same outffit'y, tylko inne mapki i czary mają inne nazywy:). Wiecie o co chodzi?? Jaka jest nazwa tej gry?
Pewnei jakiś ots
To nie jest OTS!. Wie ktos jaka to nazwa?
Ta.
Pewnie chodzi Kość piszczelową. Słyszałem o tej grze
Może altaron.pl ?
pożyczyłem screena z forum
http://img163.imageshack.us/img163/2186/31945080.png
altaron:) THX!
Polecam od siebie Altaron, naprawdę zajebista gra, kawał dobrej roboty. Pełno rozwiązań których nigdy nie zobaczycie na RL Tibii ani na innym OTSie, o ile można nazwać altaron OTSem. RPG na najwyższym poziomie, skomplikowane questy i możliwość wyboru różnych subprofesji sprawia że gra nigdy się nie nudzi.
Gra ktoś na altaronie z torga? Mało o nim słychać na torgu chyba?
Ja gram, obecnie 7lvl :D
tak jakoś mi się nie chce wbijać. Gra fajna, podobno to jest "OTS" popierany przez Cip
nie wiem ile w tym prawdy
To że jest popierany to napewno tylko plotka bo Cip wiele razy mówił że takich rzeczy nie popierał. Gra zrobiona aczkolwiek fajnie zaraz będę robił tam konto i zacznę grać.
Gram na Altaronie, obecnie 25lvl rycerz. Osobiście polecam :)
Jak ktoś potrzebuje jakiegoś ekwipunku na start na kontynencie, to chętnie udzielę pomocy - mój nick to Cahir aep Ceallah, w hołdzie dla wiadomej postaci z wiadomej sagi wiadomego pisarza.
Ja właśnie zacząłem grać, wkręca mi się choć ciężko ogarnąć ;d Zróbmy jakiś temat o Altaronie?
Jeżeli chcecie mogę pomóc wam na oby 2 wyspach na rooku, jak coś nick Lukasus/Emea.