Mianowicie... Pod ctrl + v miałem buy soft... zapomniałem ze kopiowałem ip i z rozpędu wysłałem to na trade... Grozi mi ban? Jak tak to jaki ?
Cytuj:
192.168.1.1
Wersja do druku
Mianowicie... Pod ctrl + v miałem buy soft... zapomniałem ze kopiowałem ip i z rozpędu wysłałem to na trade... Grozi mi ban? Jak tak to jaki ?
Cytuj:
192.168.1.1
nic Ci nie grozi, nie martw sie
Przecież to nie jest IP jakiejś osoby fizycznej, ogólnie nie są to czyjeś dane. Nie dostaniesz bana, przynajmniej tak myślę.
//k3
tak, ponieważ to tak samo jakbys wpisał link http://www.shackujecienoobie.xt.yoyo...kie.klocki.com, adresy stron wyglądają tak jak wyglądają tylko dlatego że serwer dns zmienia adres ip strony na literkowany adres np. na wirtualną polskę nie musisz wchodzić przez wp.pl a mozesz wpisać 212.77.100.101 Jeżeli ktoś o tym wie to może cie zreportować i powiedzieć że to hack link
Nie wiem, jakim trzeba byłoby być - za przeproszeniem - skurwielem, żeby zaraportować lokalny adres IP...
//k3
@edit
my polacy jestesmy z tego znani ;P
raczej nie ;p to nie prowadzi do żadnej strony hackerskiej, to jest ip "lokalne" ? Ja przez to ip wchodze w konfiguracje routera.
@down
nie wiem jak jest z liveboxem. Ja mam tp-linka. Ja nie musze mieć neta żeby na to wejść.
@off
ja juz mam prezentacje :D
Właśnie, żeby wejść na tą stronę, trzeba mieć ostatecznie internet, czy nie? Mi wychodzi strona konfiguracyjna (w której i tak nic nie mogę zdziałać ;s).
BTW. mój Lifebox ostatnio ześwirował; zaczęła migać lampka ze znaczkiem @ . Potem, po wielu restartach, instalacji programu Neostrady, włażeniu na ten adres udało mi się... sprawić, ze lampka przestała mrugać. Teraz modem wygląda tak, jak przed zniknięciem internetu (czyli świecą się 2 lampki), mimo to tego ostatniego nadal brak :d
Ojciec dzwonił do TP, gdzie mu powiedzieli, że to "jakiś problem z usługą", bo niemożliwe, żeby Lb się zepsuł. Z czego nic nadal nie wynika, bo netu nie ma, a tu trza prezentację na ustny polski robić ;<
Miał ktoś tak?
Pzdr