-
1 załącznik(ów)
Notatka nie znika ?
Siema
Z tego co mi wiadomo notatki znikają po 6 miesiącach... chyba że mam złe info no ale dostałem notatke za brzydkie słowo... w uwaga Sierpniu a do tej pory widnieje ona na koncie o to screenZałącznik 259108
więc jest mi wstanie ktoś powiedzieć wtf?
#edit: Nie wiem czy to ma znaczenie ale przypomniałem sobie właśnie, że mam final waringa ale to chyba nie jest ze sobą powiązane. Wole tutaj napisać niż napisać do cipsoftu i czekać x dni na odpowiedź
znaczy innej notki nie mam więc to wina waringa ... co raz bardziej zastanawiam się czy nie grać od nowa w takim razie :(
-
Bardzo ciekawe (a właściwie, to bez sensu). Już dawno nie powinieneś tej notki mieć, gdyż tak jak mówisz, one znikają po 6, czasem 7 miesiącach od wykroczenia. Ja bym to zgłosił do supportu, bo wygląda na buga.
-
Nie wiem czy final warning to zmienia ale faktycznie powinna zniknąć po 6 miechach
Chcę jednak spytać czy dostałeś jeszcze jakąś notkę?Dostanie kolejnej wydłuża czas trwania poprzednich
Ja obecnie mam 2 notki-za przeklinanie i wypowiedź po polsku na game-chatcie jedna z nich miała zniknąć jakoś pod koniec roku ale na początku grudnia dostałem drugą więc teraz muszę czekać do połowy maja/początku czerwca (nie wiem jak to jest liczone-czy znikają równo po 6 miesiącach czy też trzeba czekać do pełnego miesiąca a może jeszcze inaczej) aż obie znikną...być może właśnie to jest powodem twojego problemu
-
a to nie znika 1 dnia miesiaca przypadkiem? tak jak w przypadku banow, po 6 miesiacach od wygasniecia?
-
jak masz warninga to lub dostales od tamtego czasu nowa notke (np pazdziernik) to nie zniknie