Witam zapomnialem r keya a notatnik w ktorym to mialem gdzies zawieruszylem oczywiscie dostęp do kąta 100% + prawdziwe imie i nazwisko da rade go jakos odzyskac?:d
Wersja do druku
Witam zapomnialem r keya a notatnik w ktorym to mialem gdzies zawieruszylem oczywiscie dostęp do kąta 100% + prawdziwe imie i nazwisko da rade go jakos odzyskac?:d
Szukaj notatnika po nazwie o ile pamiętasz przez wyszukaj ... bo że za darmo go odzyskasz inaczej to nie możliwe o ile go nie zapisałeś nigdzie więc pozsotaje kupić nowego albo grać bez
#Down
Nie pamiętasz jego nazwy? O ile pamiętam w xp jakoś dało się powiększyć tą liste najczęściej otwieranych plików ale jak to nie pamiętam może napisz jaki masz windows
Mialem go tam jak sie kilka start i odrazu na lewo zawsze i nagle nie mam kurna;<<<<<<<<
Dokladnie jak pan up
jak pamietasz nazwe pliku to wyszukaj ja jak nie to poszukaj recznie :)
jesli nie zjadziesz musisz zakupic lub grac bez .
@kolega up
Wiek-14 lat
Zarejestrowal sie = 2007 January/June
przed ta strona zapewne grales w tibie z rok :)
Od ktorego roku zycia grasz w tibie ( ciekawosc )
Jeżeli nie znajdziesz pliku, to porostu przywróć system z paru dni.
Hm Tylko to raczej by musial byc caly rok xd albo tak min . grudzien i jak wyszukac na xp windowsie same notatniki?
p.s ile koszuje nowy rk? i wgl jest sens? robic go? moje konto to 125 pall nad ktorym sie napracowalem i eq warte z 2kk +dp
Start -> Wyszukaj -> Pliki i foldery
Pierwsze pole wpisujesz *.txt
Drugie puste
Trzecie dajesz Mój komputer
Wyszuka Ci wszystkie pliki w komputerze z rozszerzeniem txt, będzie tego w cholerę ale może się znajdzie.
Oj chyba nici z tego ile kosztuje zmiana r keya i jak ją zrobic?:d OFicialnie na tibi.com
No jakim trzeba być idiotą, żeby zapisywać passy na kompie, nie mówiąc już o rec keyu.. Brawo, gratuluje... Jeżeli nie znajdziesz... a nie znajdziesz, to musisz sobie kupic na allegro :) Za błędy się płaci...
około 30 zl np:
http://allegro.pl/recovery-key-tibia...577191010.html
oplaca sie kupic jesli masz 2kk+ co mowiles wyzej 30zl tylko