pamietam jeszcze jakis czas az roilo sie od serverow typu "guild wars pass 1/1" co sie z nimi stalo? szukalem na otservlist i nie ma ani 1. zna ktos takowe servery? jesli tak prosze o ip
Wersja do druku
pamietam jeszcze jakis czas az roilo sie od serverow typu "guild wars pass 1/1" co sie z nimi stalo? szukalem na otservlist i nie ma ani 1. zna ktos takowe servery? jesli tak prosze o ip
A po co ci taki nie lepiej zagrać ci na normalnym pvp enfo z kontami ?
Niee, wtedy to był fajny klimat i zajebiste oro, a na tych serverach biegają jak idioci na schodach, chodzą na utamie i walą ue. Bez sensu...
Wersja 7.6
Proszę bardzo ip: 36 hopto.org
Kiedyś bardzo często na nim grałem kilka lat temu teraz za dużo boterów , wbijam 2 razy w miesiącu , gdy się bardzo nudzę.
Ostatnio jakieś filmiki na nim kręciłem więc zapodam żeby pokazać jak wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=r_lhv...eature=related
Jest to taka mapa Edron poprzerabiana obecnie namawiam pewną osobę , na stworzenie czegoś podobnego z inna mapą.
@down
Muze jaki to kawałek nie powiem ci bo nie dodaje własnej muzy , tylko z you tobe wyszukuje co mi spasuje , a nie pamiętam co to było.
O serwa się nie martw on czasami tak upada i powraca , jak nie dziś jestem pewny że jutro będzie można pograć.