Siema , oplaca sie zostawic knighta na bocie na slimie? jest mozliwosc ze padne jak sobie slim wyskiluje dobre hity wemnie?Czy moze ustawic go w jakiejs kopalni na dwarfach itp?
Wersja do druku
Siema , oplaca sie zostawic knighta na bocie na slimie? jest mozliwosc ze padne jak sobie slim wyskiluje dobre hity wemnie?Czy moze ustawic go w jakiejs kopalni na dwarfach itp?
Zależy jaką masz postać ,skille,eq ,miejscówke . Ja 88 knightem zostawiałem na 8h i dalej wyrabiałem na samej exura ico ,ale miałem bardzo dobrą miejscówkę i dobre skille.
Na całą noc...
przyjdzie jakiś brazol i cie ubije ;]
pozdro
Myślę, że gdyby grał na pvp to by się w slimy nie bawił.
Czemu jakiś brazol? ;))) Polacy też się znajdą.
Jak bym był na twoim miejscu i miał taki dylemat jak ty... to bym ustawił na dwarfach na jakiejś kopalni i raz że trochę expa, dwa trochę skila =)
masz pewność że Ci nie upierdolą matki i że postać nie będzie stała bezczynnie... wole mieć 100 % pewności niż rano wstać i się rozczarować że od powiedzmy 02:00 stoi bezczynnie i tylko prąd się marnuje
Pozdrawiam
powiedz jakie skille lvl i eq - 50 knight z 70/70 z dsmem g legami i mmsem wytrzyma wiecej niz 20 knight z 60/60 i p setem...
Wiem, że ta noc minęła, ale odpal na te noc, weź 30 potionów i postaw na dwarf soldiery, roty, dwarfy ( tam w kazordoon )
Ps. Pamiętaj o skrypcie, że jak 3+ potworki to je zabija.