Witam.
Mam maga 9 lvl z 40 magic levelem.Nie mam na nim eq,tylko jakieś 50k do dyspozycji.
czy na moim miejscu kupilibyscie teraz PACC? Jesli tak,to gdzie expic i jakim sposobem,zeby szybko urosl lvl,a nie stracic calej kasy
Wersja do druku
Witam.
Mam maga 9 lvl z 40 magic levelem.Nie mam na nim eq,tylko jakieś 50k do dyspozycji.
czy na moim miejscu kupilibyscie teraz PACC? Jesli tak,to gdzie expic i jakim sposobem,zeby szybko urosl lvl,a nie stracic calej kasy
Wbij 13 level dla energy i flame strike'a i dopiero kup PACC. Wtedy zacznij tłuc rotwormy na darashii, albo minotaury/larwy. Z racji dobrego magicznego będzie expiło się całkiem miło. Od 18 levela dalej roty, ale z fire wave - większy exp/h. Kolejnym dobrym krokiem (od 30) byloby bicie tombów z GFB, ewentualnie AVA na DS'y.
a np koło 25 lvla będzie się opłacalo bic dragony ? bo magic pewnie urosnie o 1-2 ,a pewnie coś z eq bede miał też zwiększające magic.
tak hat of the mad (3-4k),focus cape mozesz (6k~) to juz 2mlvle kase wydalbym na to a za reszte bil juz od 30~ tomby z gfb i dragony powinno sie fajnie expic
Ja bym dragów nie polecał na 25, bo będzie waste, a widzę, że kasy jeszcze na to nie masz zbyt dużo.
Prędzej taski na tarantule.
Można też tłuc mino z taskiem w Yalahar lub na Darashii i natłuc przy tym całkiem sporo kasy (zrób Postmana).
Co do EQ:
- Spirit Cloak (~1k),
- Hat of the Mad (3-5k),
- Blue Legi/Plate Legi (jak uważasz),
- zainwestuj jeszcze w różdżki...
I możesz lecieć expić.
Z czarów kupujesz Ice Strike, Death Strike i Flame Strike (jak tylko dostępne) w pierwszej kolejności.
BTW - skąd taki mlvl? ;o
Pzdr