Siema , mozecie powiedziec gdzie nie znikaja lootbagi w mintwallin ? Zarowno przy reset floor jak i ss ?
Bo mam teraz takie lagi ze nie dojde z nim do depo przed ss;<
Wersja do druku
Siema , mozecie powiedziec gdzie nie znikaja lootbagi w mintwallin ? Zarowno przy reset floor jak i ss ?
Bo mam teraz takie lagi ze nie dojde z nim do depo przed ss;<
Zależy, bo SS na światach amerykańskich i niemieckich jest w różnych porach :)
nie wiem gdzie znikają ale wiem gdzie nie znikają
- park
- południowa brama
- przy samym wejściu do mint jest "rope place" i tam nie znika.
Witam tez chcialem sobie 120 palkiem zrobic lootbaga tak bym chcial go robic od srody do soboty i w sobote w nocy wysłac skrzynką :) tam ...
I tu moje pytanie czy moglby ktos z wlasnego doswiadczenia podac gdzie chowa tak owego lootbaga?:) gram na optional pvp wiec troche ryzyko zeby lezzal tak poprostu na np. poludniowej bramie;) + jak da rade scrreny! !!:)
dziekuje
Oczywiście zostaje park - tam są drzewka. Recepta prosta - bierzesz jednego baga, do niego loota, całość za drzewko i git. Jak będziesz mieć farta, to ludzie nie zauważą.
Ja bym to tak widział, bo lepszych możliwości chyba nie ma :d
Pzdr
Ze swojego doświadczenia to moge powiedzieć że fajnie się lootbagi chowa zasypując je kwiatkami (moonflower) gdzieś na trawie. W ten sposób nikt mi nie zachędorzył backpacka z parcelami przez miesiąc bana i 2 tygodnie braku kompa. pozdro.
I teraz polowa osob co siedzi na mint i przeczytala tego posta wezmie sie za przekopywanie kwiatków ;)
Pod drzewkami nie ma sensu, bo to jest sposob rownie stary jak sama Tibia ;) Ja bym polecil po prostu wysylac po kilka parceli dziennie... te 55gp (5parceli i 5 label) cie raczej nie zbawi ;P
@topic.
Rób tak jak Gracjan napisal - kladziesz lootbaga na jedno z miejsc podanych przez niego, czekasz az ss sie skonczy, parcel i znowu lecisz z minoskami. Swego czasu tym sposobem dorobilem sie ponad 1kk w niecaly miesiac, ale to bylo wtedy gdy bolts wygladaly jak drewniane patyczki do lodów (pamieta ktos to? ;P)
Pamiętam :P
Wtedy z soldów leciało więcej boltów, chyba nawet do 10; dużo polowałem swoim pierwszym charem na dwarfach i zostało w pamięci...
//k3