Kompletnie nie mam pomysłu gdzie expić... Chciałbym się was o to spytać :D Mam kine 75lv ze skilami prawie 80 i eq takim w miarę dobrym :D. Gdzie mogę expić dla kasy a gdzie dla waste?? Proszę o realne propozycje :D
Wersja do druku
Kompletnie nie mam pomysłu gdzie expić... Chciałbym się was o to spytać :D Mam kine 75lv ze skilami prawie 80 i eq takim w miarę dobrym :D. Gdzie mogę expić dla kasy a gdzie dla waste?? Proszę o realne propozycje :D
Dla ciebie to tylko dragi (ewentualnie jaki niewielki resp gdzie jeszcze ze 2 dle sie respia), Orc Fort., mutated raty z taskami. Podaj konkretnie jakie eq, to łatwiej bedzie doradzic.
Wlasciwie 2 tematy nizej masz odpowiedz calkiem porządną. Poczytaj ;)
Eq to avenger, dsm , rh, k legi i fur bootsy/softy mam 25k w banku. Właśnie te raty i dragi jakoś mi nie podchodzą
duzy respawn barbow,gianty na tyrsung dla profitu,bog ridery,gsy
A jaki exp tam mogę mieć?
Myślałem o tych bogach. Na który resp się wybrać?
Jak bogi to alchemiczna yalahar
- http://www.tibia-wiki.net/wiki/Dziel...iczna_Yalaharu
Bedziesz tam miał też mutated humany + Mutated tigery + mozesz wziac taska na m raty i czasem schodzic na wierzyczki z nimi
Możesz zawsze iść na małpy :)
ja se latałem na Gs w yalahar i robiłem taski od 75 levela exp na zielonej miałem 150k/h i na + tylko że ani razu mi nic ciekawego z bossa nie poleciało ale i tak na + wyszedłem z dwóch tasków co prawda miałem lepsze skille i eq też ale nie miałem softów możesz spróbować , ewentualnie zombie, necro
na bog ridery też całkiem spoko exp ale jak ci nic nie spadnie to waste bedzie małe ;p
wg mnie jak ktoś już wczesniej wspomniał mutated raty. Exp do 130k/h jak sam bedziesz na alchemicznej. Profit oczywisty. Może poszukaj jakiegos eda i na lizardy