Siema.
Wszedłęm na tibia.com i kliknąłem w zakładkę "acc name change" okazało się że trzeba płacić, dlatego chcę anulować. Ale gdy klikam cancel nic się nie wyświetla. tu mam pytanie ile takie coś kosztuje? nie kliknąłem "purchase" jbc...
Wersja do druku
Siema.
Wszedłęm na tibia.com i kliknąłem w zakładkę "acc name change" okazało się że trzeba płacić, dlatego chcę anulować. Ale gdy klikam cancel nic się nie wyświetla. tu mam pytanie ile takie coś kosztuje? nie kliknąłem "purchase" jbc...
Kosztuje to 4.95 euro, czyli około 18zł - jeżeli płaciłbyś bezpośrednio kartą kredytową. I szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego nie możesz tego zamówienia anulować. Powinno dać się to zrobić bez problemu... a nawet jak się na serio nie da, to nie trzeba się tym przejmować. Nic ci się z kontem nie stanie.
no klikam cancel i nic się nie dzieję. czuli jak nie kliknę purchase to sie nic nie stanie?
Rzeczywiście ta opcja nie działa, przed chwilą przetestowałem i nie da się anulować requesta. Po prostu nic z tym nie rób i czekaj aż naprawią, nie ma żadnych limitów czasowych na dokonanie wpłaty i nic się z kontem nie stanie.