-
Old or Custom?
Witajcie,
Mam 3 Opcję wyboru zrobienia ots:
1.Real Map 7.4(gotowe ok. 50% STAGES/EXP 1x)
2.Real Map 7.6(gotowe ok. 65% STAGES/EXP 1x)
3.Custom OTS, Własny Klient,Systemy walki, moby ,questy etc.
I tu się rodzi moje pytanie w co najlepiej podążyć , Nie chce tutaj odpowiedzi "co szybciej"
ale w co najlepiej, w sumie chciałem w Old wersje ale w sumie są ale wg. mnie nie maja
takiego klimatu a nabijanie lvl jest za szybkie i chciałbym jebnąć exp taki jak na rl przez co
fajnie by się to prezentowało bo w sumie 2 miechy i po Czerwcu jest OTS gotowy do odpalenia.
Co do Custom jest może 5% OTS'a jest mniej więcej plan ale jest pytanie czy jak sie zrobi
owego otsa to czy będzie na nim chociaż coś grało osób.
-
na x1 nie bedzie nikt grał kkthxbb wiec opcja nr. 3
-
Ja chętnie wbije jeśli zrobisz pvp enforced rpg , znam sporo ludzi grających na dawnych ots ponieważ ja tylko na takich grywam i mogę ściągnąć ich na twojego ots.
RPG pvp z expem x 1 nie wypali komu by się chciało tyle expić na samych monsterach. Zawsze ktoś się znajdzie , ale są już otsy dobre x 2exap. Jeden valahalla jest
bezkonkurencyjny , ani 1 buga nie ma perfekcja w 100 % , w dodatku idealnie pilnowany przed heaterami. Nie sadze byś mógł z nimi konkurować dając mniejszy exap.
Zrobił byś enforced serwa brakuje takich ots co prawda , jest jedne projekt ale nie wiadomo kiedy ruszy dokładnie i pod wersje 7.72.Twój mógłby być jedynym rpg enforced
pod 7.4 z małym expem. Nikt jeszcze takich nie robił , przynajmniej ja nigdy nie spotkałem oprócz war ots , a wierz mi szukam już bardzo długo około 4 lat i zawsze
gdy przeszukuje ots list niczego normalnego nie ma.
@down fajnie dybyś taki zrobił ludzie grajacy danwiej na enforced chętnie by wbili od 8+ nie maja gdzie grać , runy na hota manasy i nikt nie robi enforced w dawnym stylu dla dawnych graczy dolery czy inferny.
Expirence na enforced było naliczane tylko gdy ktoś miał mniej % wbitych na równym lvl , badz posiadł mniejszy lvl od tego którego zabił.
-
Czyli Polecacie Zrobić Real Tibia map 7.4+ PVP Enfo na dodatek?
@ Wszystko do zrobienia jedynie , trzeba mi w jaki sposób tam exp był naliczany;P bo szczerzę to nie pamiętam;p