-
Ciekawy projekt
Przeszukując ots server list natrafiłem na bardzo ciekawy projekt 2 światów :
Antica - pvp
Berylia - pvp enforced (właśnie takiego od dawna poszukuje , ma to być powrót do dawnych czasów na enforced. Ma być expirence za graczy i ma też nie być skull systemu
na chwilę obecną są skulle , ale gm powiedział że przed oficjalnym startem zostaną usunięte. Także będzie można poczuć dawny klimacik codziennego random pk i zaciętych
wojen.
Podobno 3 x mniej expa będzie potrzebne na dany lvl niż na globalnej tibi. Na obu światach expirence x 1 , mlv x2 , loot x 1.
Spelle podobno z wersji 7.4 , sam server to grafika z 7.72 z dodatkiem itemów i potworów z 8+ wersji.
By dowiedzieć się więcej najlepiej wejść na stronę: mestera.net , bądz jeśli chce ktoś przyśpieszyć start zrobić konto i zalogować się na 1 z wybranych serwerów i
pomóc w szukaniu bugów. Z tego co się dowiedziałęm gm powiedział że ots powinien wystartować w ciągu najbliższych tygodni jeśli wszystko będzie wporządku.
-
Na pewno zacznę grać. Możemy nawet jakiś team stworzyć na początku.. Pisz Matko mi na priva w razie czego lub chętni do gry.
No coś strona zawiesiła działalność i nie odpowiada jak chce się postać stworzyć. Ale mam nadzieję że wystartuje jak najszybciej : ) To się ciekawiej zapowiada niż Tibianic, przynajmniej tutaj enfo.
-
Czy mi sie zdaje czy zbanowano matke?
BTW, zalozylem konto, ale juz postaci nie mozna zalozyc
-
Tak zostałem zbanowany odrazu po napisaniu tego posta , nie wiem może w złym dziale napisałem czy coś. Miałem sobie zrobić nick: Matka boska powrót zombi , tylko 1
litere zjadłem bo szybko pisałem. Pomogłem gmowi odnaleść dziś 7 bugów. ZA wiele ich nie ma tam gdzie szukałem przynajmniej , tylko 1 był jakiś poważniejszy mogący
jakoś poważniej wpłynąć na rozgrywkę .O tym że się nie da tworzyć postaci gadałem z gm powiedział że to naprawi , ale prawdopodobnie będzie to możliwe dopiero przy oficjalnym starcie mówił że na test serwerze nie potrzebuje dużo ludzi. Udało się stworzyć konto możliwe że da się już robić wrazie jakby komuś się nie udało podam pasy tu kto będzie chciał bedzie mógł sobie wejść: 109860 /dupa123