Moze mi ktos wytlumaczyc jak mozna kupic MageBota? Proboje to na ich oficjalnej stronie ale nie widze tej opcji.
Wersja do druku
Moze mi ktos wytlumaczyc jak mozna kupic MageBota? Proboje to na ich oficjalnej stronie ale nie widze tej opcji.
http://tibiadb.com/key.php
Wchodzisz na tą stronę, masz tam 2 okienka do wypełnienia:
Account Email - tu wpisujesz swój E-Mail
Promotion Code -zostawiasz puste chyba że masz licencje do bota Blackd Proxy, wtedy logujesz się na panel konta na BlackdTools.com (tam gdzie pobiera się bota i aktualizacje ze strony) i kopiujesz kod który jest na dole, możliwe że kody już nie działają, mi nie działało
Klikasz przycisk Przeslij
I w tym samym miejscu gdzie wcześniej były okienka, na nowo załadowanej stronie pojawią Ci się dwie opcje płatności:
-DaoPay (przez telefon)
-Google Checkout
I teraz zależnie jak chcesz zapłacić za bota wybierasz sobie odpowiednią dla siebie opcję
A i podaj dobry, działający email, najlepiej na gmail, w przypadku Tibia Bot NG i Elfbota mejle z kodami do bota nie przychodziły, tutaj może być podobnie dlatego nie polecam Polskich mejlów
#tak btw to zły dział i założyłeś dwa tematy, najs najs
44zł rok , a na ile to jest komputerów ? ; >
Licencje nie są czasowe...
Dokładnie, licencje masz cały czas jest tylko pewne ograniczenie tzn. ilość uruchomień na dzień/tydzień. Jak grałem na Thorii były przypadki że 5 osób używało tej samej licencji bez przeszkód, tylko nasi kochani koledzy co jakiś czas resetowali Tibię i włączali bota od nowa co spowodowało zablokowanie możliwości uruchamiania bota na jakiś czas. Wydaje mi się że są to 24h ale głowy nie dam
Anyway, jeśli będziesz używał Magebota sam i nie będziesz resetował co chwilę Tibii to nie powinno być problemów z używaniem go na kilku komputerach.