Witam, po długiej przerwie w grze postanowiłem wrócić i troszkę sobie pograć:)
Dużo ludzi mówi o taskach, mógłby ktoś wytłumaczyć co to są te taski... ogólnie wytłumaczyć co, jak, gdzie, po co :)
Z góry dzięki:)
Wersja do druku
Witam, po długiej przerwie w grze postanowiłem wrócić i troszkę sobie pograć:)
Dużo ludzi mówi o taskach, mógłby ktoś wytłumaczyć co to są te taski... ogólnie wytłumaczyć co, jak, gdzie, po co :)
Z góry dzięki:)
task- quest na zabicie określonej ilości potworów.
Np 300 tarantul, po zabiciu 300 tarantul idziesz zabić bossa 'Hide' Z którego zawsze coś spadnie, co najmniej gs silk.
Ogólnie polega na tym, że zabijasz ileś potworów a w nagrode dostajesz expa/ możliwość zabicia bossa i punkty, jak zdobędziesz ileś punktów to możesz sprzedawać niektóre trofea npcowi, wziąć taska na demodrasa/necropharusa~ a na koncu na 6666demonow- zamiast bossa robisz Demon Oak questa > ten z demon legami/ rainbow shieldem.
@edit
za nieścisłości przepraszam, chciałem po prostu mniej więcej powiedzieć Ci o co chodzi; p
@up necropharusa nie bierze się u grizzliego a tym bardziej nie za zdobyte pkt
A jest gdzies spis tych wszystkich taskow? Bo nie moge znalezc tego na stronie.
czyli to tylko dla pacc jest... slabo;p
na faccu jest task na 4000 minosów.
A bo w tym spisie na tibia wiki go nie ma... od ktorego lvla on? i u kogo sie robi go?
najpierw trzeba zrobic ten quest:http://www.tibia-wiki.net/wiki/To_Ou..._Quest/Spoiler
a potem do tego budrika piszesz coś w stylu hi-task-yes(nigdy go nie robiłem poprawcie mnie jak coś)
Taska trzeba wziąc przed 40 lvlem, ale można go skończyc na wyższym.
A i task na 5k mino mała pomyłka
A jak zabijesz 5 tys minosow w nagrode masz mozliwosc zabicia Horned Foxa z ktorego leci Nose ring
Akurat ostatnio nose ring to mniej cenny łup z tego minotaura, częściej poluje się na dwarven helmet